Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Détári, az utolsó magyar világsztár

AKCIÓ Détári, az utolsó magyar világsztár
Détári, az utolsó magyar világsztár - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 20cm
Kiadó: Ulpius-ház
ISBN:9789632549446
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 299
Borító: puhatáblás
3,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 75%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,999 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt.

Alig múltam huszonnégy, amikor elvitt volna a Barcelona, ám az illetékes elvtársak nem engedtek el, mert kevesellték az egymillió dolláros ajánlatot. Nem sokkal később egyikük mosolyogva megkérdezte tőlem: Döme, az Eintracht Frankfurtba vagy a Monacóba akarsz menni? Mondtam, hogy a Monacóba. Néhány nap múlva közölték velem, hogy mehetek - a Frankfurtba. így indult a külföldi karrierem. Aztán fantasztikus sikerekkel, csodás élményekkel végződött.

És mégis... Nem tagadom, még ma is van bennem keserűség. Hiszen ha belegondolok, hogy a Barca kétszer, a Juventus úgyszintén kétszer csábított, a Milánhoz pedig előszerződésem volt, akkor... Noha odahaza hét vastag album őrzi a rólam megjelent cikkeket, immáron az ötvenen túl arra jutottam, talán egy könyvet is megér a történetem. Elmesélem hát, hogyan jutottam az Állami lakótelep szoba-konyhás lakásától a luxusig, a futballtól a pingpongig (és vissza), az Aszfaltútépítőktől a világválogatottságig, no és az aljas rágalmaktól az egytől egyig megnyert perekig. Nincs tabu, őszintén beszélek az utamat sokáig egyengető apósomról, Komora Imréről, továbbá Mezey Györgyről Mexikóról, gólokról, lövőcselekről, felejthetetlen győzelmekről és persze az örökké fájó kudarcokról. Más szóval, mindenről és mindenkiről. Különösképpen magamról. Elöljáróban csak annyit: bár az első igazolásomon nem ez áll, a nevem Détári Lajos...

be
5 ( 5 / 5 )
Szomorú, de több mint harminc éve várjuk, hogy újra legyen olyan magyar válogatott, aki kijut a foci vb-re. Ez utoljára annak a csapatnak sikerült, amelynek oszlopos tagja volt a Döme. Ahogy az ismertetőben olvasom, az „örökké fájó kudarcokról” is beszél a könyvben, hát én nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő belülről miként látta azt a 0:6-ot. Mert hogy én nézőként nagyon nehezen éltem meg, az tény. Kíváncsivá tesz még az is, hogy Détáriban, az egyedülálló futball karrierje ellenére is sok keserűség maradt. Hívták a Frankfurtnál nevesebb klubok is az elmondása alapján, de csak oda engedték el. Én nem vagyok nagy szakember, de ott folyamatosan pályán volt, míg lehet, hogy az akkori Milánban gyakran lett volna kispados. Ezt már sose tudjuk meg, a „ha” ebben az esetben értelmezhetetlen, de a könyvet elolvasom, mert érdekel.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: