Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Disney Pixar - Dínó tesó - Képes kalauz

Disney Pixar - Dínó tesó - Képes kalauz
Disney Pixar - Dínó tesó - Képes kalauz - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 27cm
Kiadó: Kolibri
ISBN:9786155591020
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 63
Borító: keménytáblás
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,999 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Bár az alcím szerint egy képes kalauzt tartunk a kezünkben, de ez a keménytáblás, színes könyv nemcsak a szereplők bemutatására korlátozódik, hanem rövid részek egymás utáni felfűzésével megismerteti a történetet is. Így azoknak a gyerekeknek is érdekes olvasmány lehet, akik nem látták a filmet. Azok, akik pedig látták, a színes képek és mese segítségével újra átélhetik a moziélményt.

A film és a könyv főszereplője Arló, aki nem egy átlagos apatoszaurusz. Barátságos, mókára mindig kész dinókölyök, bár nagyon ijedős. Családja, szülei és két testvére elfogadja őt, olyannak szeretik, amilyen. Kalandok nélkül nincs mese, ebben a történetben sincs ez másképp és a minden jó, ha vége jó feloldást is megkapjuk a mese végén. Arlo megerősödik testben és lélekben, úgy tér vissza szerető családjához.

A könyv felépítése: 1-1- páros oldalon van feldolgozva 1-1 filmbeli cselekmény. A színes rajzok a teljes oldalt kitöltik, magát a történést 5-10 sorban olvashatjuk el. A mese mellett, kiemelve, több velős idézetet is olvashatunk a szereplőktől, például „Ha elfuserálod a saját munkáidat a ház körül, mindenki másét is tönkreteszed!” (Buck). Időnként találunk „Tudtad-e” rövid kérdést, illetve „Igaz vagy hamis” eldöntendő kérdést, amelyekre rögtön a választ is elolvashatjuk, ha feje tetejére állítjuk a könyvet.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: