Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Együtt a világsikerig

Szerző: Lőrincz Ádám
Együtt a világsikerig
Együtt a világsikerig - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 25cm
Kiadó: Ádám Stúdió Hungary
ISBN:9630088770
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 99
Borító: keménytáblás
1,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 90%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,100 Ft
Könyvudvar ár: 100 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Egy új Guinness-rekord hiteles története

A Világ Legnagyobb Szintetizátor Zenekarának hiteles története

Lőrincz Ádám, egy tizenkét éves kiskamasz és az általa vezetett, a Világ Legnagyobb Szintetizátor Zenekara együttes bekerült a Guinness-könyvbe.

Az együttes 2000 tavaszán alakult, bemutatkozó koncertjét a Pesti Vigadóban tartotta, ahol számos ismert magyar billentyűs is színpadra lépett. A cigányzenekarhoz hasonlóan éppen száztagú csapatot a székesfehérvári Gorsium Zeneiskola hívta életre, tevékenységükért Lyra-díjat kaptak. A csapat repertoárján szerepel többek között a Kék Duna-keringő, a Monti Csárdás. Amikor a Vigadóban felléptek, a különleges látvány megtekintésére és a zenei élményért Magyarországra utazott Seii Kameda, a Roland hangszergyártó cég európai képviselője, aki mint mondta, még nem látott ennyi szintetizátort egyszerre színpadon. 

A Guinness a rekordot elismerő és tanúsító oklevelet hivatalosan Londonban adták át a zenekar képviselőjének. S a díj kinti becsértékét jelzi, hogy Lőrincz Ádámtól a szálloda vezetője másolatot kért a diplomáról, majd kitette a hotel étterme falára az ugyancsak egykor ott lakó János Károly király, Julio Iglesias és Luciano Pavarotti fotója mellé. 
Lőrincz Ádám életét, amely most Együtt a világsikerig címmel könyv alakban is megjelent, alaposan megváltoztatta a nemzetközi elismerés. 

Világslágereket, spirituálékat és musicalrészleteket publikál lemezen. Érdekesség, hogy a dalokat maga hangszereli, játssza le és veszi fel. A fiatalember úgy véli, minden gyereknek nagy célokat kellene kitűzni maga elé, s a siker nem marad el.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: