Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Karácsonyi bárányka

Karácsonyi bárányka
Karácsonyi bárányka - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 29cm
Kiadó: Mirax
ISBN:9789639895010
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 26
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Nagyon kedves karácsonyi történet, ízléses színes képekkel illusztrálva, amelyek az egész oldalt kitöltik. A nagyobb betűméret és a 2-3 bekezdésnyi szöveg/oldalra tagolásnak köszönhetően már olvasni tudó kisiskolásoknak is ajánlható első mesekönyvek között.

A “jó tett helyébe jót várj” történetben egy kicsi talált bárány nem karácsonyi lakoma lesz -az amúgy szegény család asztalán- hanem új családtag, játszótárs. A bárány tavasszal levetett bundája aztán lassan megváltoztatja a két gyerek és a szülők életét. Az első megfont és kötött gyapjúból meleg zoknik készültek a családtagoknak, a maradékból pedig jutott a piacra is eladásra. A pénzből egy kost vásároltak és hamarosan kisbárányok születtek. A gyapjú ruhák híre elterjedt a környékbeli falvakban, aztán a városban és hamarosan egy szép, takaros műhelyt nyitottak a szülők a faluban.

Fülszöveg: Hamarosan itt a karácsony, Simon pedig szeretné egy különleges vacsorával megvendégelni családtagjait, viszont otthon csak babot és krumplit talál. Útra kél, azt reméli, hogy talál valamit, amiből finom ételt készíthetne. Az erdőben sétálgatva talál egy kisbárányt, és már látja is maga előtt, a finom báránysültet, amit majd az asztalra tesz. Hazaérvén, a gyermekei meglátják az édes kis jövevényt, és rábeszélik, hogy inkább tartsák meg az aranyos kis állatot. Ezután pedig elkezdődik valami, valami igazán varázslatos.

be
5 ( 5 / 5 )
Remek esti mese lehet,ráadásul tanulságos is,mert kiderül belőle, hogy mik is az igazi értékek!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még