Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Karácsonyi levelek

Szerző: Jávor Béla
AKCIÓ Karácsonyi levelek
Karácsonyi levelek - adatlap
Kiadó: Mundus
Kiadás éve: 2006
1,910 Ft-os megtakarítás!:) Most 83%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,300 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft Akciós ár: 390 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ünnepi hangulatú kiadvány a "karácsony" szóval a címben és borítóképként Dürer Háromkirályok imádása festményével. De vajon tényleg a szeretet ünnepéről van szó?

Sajátos műfajú könyvet tart a kezében a kedves olvasó. Olyan karácsonyi levelek gyűjteményét, amelyeket immár több mint fél évtizede kezdtem el írni a barátaimnak - határozza meg írását maga a szerző, Jávor Béla publicista Esti kérdés a karácsonyi levelekről című előszavában.

A 2000-től a 2005-ös év karácsonyi alkalmaira született, egyes szám első személyben írott novellák közös nevezője az észrevétlen átjárás a realitásból az irrealitásba. A szerző célja valóban a megbékélés, ezért idézi meg történeteiben az ezer éve megkoronázott István királyt, vagy Eleázár atyát, aki képes átlépni egy másik dimenzióba. Elvetődünk koldusok közé és a Gerecse hófödte csúcsaira, vagy átélhetjük három természettudós társaságában a Jelenések könyve revelációját, végül pedig egy 1956 emlékeit őrző, elhagyott ház rejtélyére derül fény.

A novellák mindegyike alkalomhoz illő, a varázslatos gyermekvilágot idéző könnyedséggel lépteti át olvasóját egy talán bennünk élő transzcendens valóságba.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: