Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kézikönyv az ABC költségelemzésről / Total Cost

Szerző: Ozan Ostrenga
Kézikönyv az ABC költségelemzésről / Total Cost
Kézikönyv az ABC költségelemzésről / Total Cost - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: Ernst & Young Kft
ISBN:9638401192
Kiadás éve: 1997
Oldalszám: 208
Borító: keménytáblás
2,570 Ft-os megtakarítás!:) Most 76%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,360 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

ELŐSZÓ

Az amerikai vállalatok számára ma talán az egyik legfenyegetőbb probléma a költségek elszabadulása. Még a kiváló termékeikről és szolgáltatásaikról ismert cégek is sokat veszíthetnek, ha elmulasztják megragadni a költségek - különösen az általános költségek - jelentős csökkentésére alkalmas lehetőségeket. A vállalatok előszeretettel tűznek ki maguk elé olyan stratégiai célokat, mint az átfogó minőségbiztosítás, a szoros kapcsolattartás a vevőkkel, vagy az időre alapozott gazdálkodás megvalósítása, de elmulasztják kiépíteni a stratégiai célok eléréséhez szükséges költséginformációkat szolgáltató struktúrákat. Ez a helyzet több szempontból is kedveződen. Az egyik legfontosabb tényező az, hogy a kifinomult, rugalmas és hatékony költséggazdálkodási módszerek ma már bármely cég számára elérhetőek, ha ki akarják próbálni őket. Ezeknek az új módszereknek a gyűjtőneve: átfogó költséggazdálkodás. A könyv bevezet az átfogó költséggazdálkodásba, segít megérteni a költségek alakulását meghatározó tényezőket, és megkönnyíti a termékekkel és szolgáltatásokkal, munkafolyamatokkal, tőkebefektetésekkel, valamint a vállalati folyamatok napi nyomon követésével kapcsolatos döntéseket. Az Ernst & Young e kiadványának nem az a célja, hogy ennek alapján a vállalatok lépésről-lépésre bevezessék az átfogó költséggazdálkodást. A célja az, hogy alaposan elemezze azokat a költséggazdálkodási módszereket, melyek segítségével a vállalatok leginkább növelhetik jövedelmezőségüket. Az Ernst & Young könyve három részből áll. Az első rész a vezetők számára készült áttekintés. Általánosságban tárgyalja az átfogó költséggazdálkodás kérdéseit, anélkül, hogy a részletekbe belemenne. A vezetők e fejezet elolvasása után tanulmányozhatják a részleteket is taglaló fejezeteket, vagy szükség esetén ezt a feladatot kiadhatják munkatársaiknak.

A vállalati vezetők többsége érzi, hogy az utóbbi években jelentős mértékben erősödött a verseny. A piaci részesedés megszerzését célzó stratégiák ma számosabbak és összetettebbek, mint valaha. Ennek ellenére sok vállalat továbbra is anélkül indít új stratégiai kezdeményezéseket, hogy elemezné vagy megértené az akciók várható jövedelmezőségét.

Más vállalatok elégedettek a status quóval, és nem veszik észre a kínálkozó lehetőségeket. Nem csoda, hogy sokan közülük végül csalódottan szemlélik az eredményeket. A könyv ezekre a problémákra kíván választ adni. Leírja a vezetői számvitelben az elmúlt év során kifejlesztett módszereket, és megismerteti a vezetőket azokkal az analitikus eszközökkel, melyekre a vállalat jövedelmezőbbé tételéhez szükség lehet.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még