Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kígyómarás - Ifjú Sherlock Holmes

Szerző: Andrew Lane
Kígyómarás - Ifjú Sherlock Holmes
Kígyómarás - Ifjú Sherlock Holmes - adatlap
Méretek: H: 22cm SZ: 17cm
Kiadó: Főnix Könyvműhely
ISBN:9786155999154
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 288
Borító: puhatáblás
1,990 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,280 Ft
Könyvudvar ár: 1,290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Sherlock Holmes magára maradt.
Legutóbbi kalandját követően az ifjú detektív arra eszmélt, hogy rejtélyes módon egy vitorlás fedélzetén kötött ki, amely egyenesen a messzi Kínába tart. Vajon a Paradol Kamara áll a fiú elrablásának hátterében? Ha igen, mi célból eszelhették ki ezt a gonosz tréfát? Nem kizárt, hogy azt remélik, a számtalan veszéllyel fenyegető hajóút lesz Sherlock végzete. A tengerészélet új kihívások elé állítja, ráadásul itt nem számíthat sem hűséges barátai, sem bátyja, Mycroft segítségére.
A veszedelmek közepette, tengeri viharral, kalózokkal, majd egy számára teljesen ismeretlen világgal küzdve az ifjú rengeteg tapasztalatra is szert tesz, emellett új barátokat szerez. Már éppen kezdené élvezni a kalandot az egzotikus vidék nyüzsgő, színes forgatagában, amikor bekövetkezik egy tragikus haláleset a közvetlen környezetében. Mindenki azt hiszi, pusztán szerencsétlen balesetről van szó - kivéve a borotvaéles eszű Sherlockot, akinek fürkész tekintetét nem kerülheti el néhány szokatlan részlet. A fiatal detektív így ismét nyomozni kezd, s a jelek arra utalnak, hogy egy igencsak szövevényes összeesküvés áll a háttérben, melynek felgöngyölítésén országok sorsa múlhat...

11 éves kortól ajánlott.

be
5 ( 5 / 5 )
Nos, ez egy kicsit "ifjúságibb", mint a "Fekete jég" volt, s rutinos, idős krimiolvasó hamarabb rájön a megoldásra. (Persze - Tabi Lászlóval szólva - "Egy újszülöttnek minden vicc új", s ez vonatkozik a bűnügyi történetben neofita olvasóra is...) A könyv jól megírt, kifejezetten izgalmas, fordulatos (a felnőtt Holmes-történetekben nincs ennyi kaland) - ennek ellenére azt mondom, hogy a klasszikus detektív-figura iránti rajongók könyvespolcáról nem hiányozhat - felnőtt korukban sem.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: