Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Nincs többé hátfájás

Nincs többé hátfájás
Nincs többé hátfájás - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Kódexfestő
ISBN:9789637095429
Oldalszám: 180
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Fülszöveg: Ugye érezte már a hát - és derékfájás kellemetlenségét? Könyvünk az ezzel küszködő embereknek nyújt segítséget, valamint azoknak, akik megelőzni szeretnék a gerinc - és derékpanaszok okozta fájdalmakat. Gerinc - és derékfájdalmaink oka legtöbbször civilizációs ártalom: a kényelmes életmód és az ülőmunka. Főként ezek okozzák testünk egyik legfontosabb részének, tartóoszlopának megbetegedéseit.

Ez a könyv nemcsak a rehabilitációval foglalkozó szakembereknek szól, a benne szereplő megelőző és gyógyító gyakorlatokat bárki elvégezheti mind otthon, mind a munkahelyén. Külön segítséget nyújtanak a gyakorlatok mellett megtalálható ábrák, amelyek megkönnyítik a gyakorlatok elvégzését. Ez a kiadvány véleményünk szerint nem hiányozhat az egészséges, fájdalommentes életmódra vágyók, és ezért tenni is akarók könyvtárából.

be
5 ( 5 / 5 )
Aki már szenvedett komoly hátfájásoktól, tudja mennyire fontos a helyes testtartás és a megmozgató gyakorlatok. Ha - mint pl. én – sokat ül a monitor előtt, nélkülözhetetlen egy ilyen kiadvány. Volt olyan időszakom, amikor reggelente ébredés után percekig nem tudtam kimászni az ágyból, annyira fájt a hátam. Csak ültem az ágy szélén és vártam, hogy csillapodjon. Szerencsére ez már a múlté, és ennek a könyvnek a segítségével remélem az is marad.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: