Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Programozás Turbo Pascal nyelven

Programozás Turbo Pascal nyelven
Programozás Turbo Pascal nyelven - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 23cm
Kiadó: BBS-Info Kft.
ISBN:9630371529
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 231
Borító: puhatáblás
800 Ft-os megtakarítás!:) Most 62%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,290 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Tisztelt Olvasó!
Ez a tanfolyamokon s önálló tanulásnál is alkalmazható számos példát, feladatot és mintaprogramot is tartalmazó könyvünk az igen elterjedten alkalmazott Turbo Pascal programozási nyelvet ismerteti meg olvasójával.
A könyv egy nyelvfüggetlen programozáselméleti rész után oly módon tárgyalja a Turbo Pascal alapjait, hogy azt bárki megértheti, annak ellenére, hogy ez a nyelv nem tartozik a legegyszerűbbek közé. Mindez annak köszönhető, hogy e könyv nem csupán a Turbo Pascal parancsait ismerteti, hanem folyamatosan példák bemutatásával, magyarázatokkal, megjegyzésekkel, a hibázási lehetőségek ismertetésével vezeti olvasóját a legegyszerűbb feladatoktól a fájlokat, grafikákat is tartalmazó bonyolultabb programokig, s mindemelett megtaláljuk a gyakrabban használt alkalmazások, feladatok megoldásához szükséges programlistákat is. A nagyszámú feladat pedig mindezek ellenőrzésében, gyakorlásában segít.
Ez a könyv tehát elsősorban azoknak szól, akik még nem próbálkoztak programírással, de érdeklődnek a számítógépük iránt, vagy olyan problémát szeretnének megoldai, amire a meglévő szoftverek nem felelnek meg igazán. Mindezen felül a programok írása megtanít bennünket sok olyasmire - logikus gondolkodásra, pontos tervezésre, a kis részletek el nem hanyagolására, stb. -, amit az élet egyéb területein is alkalmazhatunk. Reméljük, hogy mindenki talál benne kellő számú érdekes és hasznos feladatot, hiszen célunk az volt, hogy a kezdőkkel megszerettessük a programírást és ne legyen elriasztó sem a fogalmazás, sem a feladatok, hiszen a programozás nagyon jó és kreatív játéknak is tekinthető. 
 

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még