Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Reggeli a Plútón

Szerző: Patrick McCabe
AKCIÓ Reggeli a Plútón
Reggeli a Plútón - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Kalligram
ISBN:9788081017056
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 212
Borító: puhatáblás
2,410 Ft-os megtakarítás!:) Most 83%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,900 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft Akciós ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"És mi haszna volna, ha ennyi év után megtudnák a sárban cuppogó gyászos részleteit annak az életnek, melyet egykor Patrick Braden - sicc! - cicamica Punci élt, éjszakák parfőmös leánya, ki egykor a világ kifutóit bevevé..."

Így indít Patrick McCabe főhős(nő)jének története - egy transzvetita ír prostituálté, aki Londonban keresi a boldogulást és az otthont, de útkeresése visszavisz egy poros írországi kisvárosba, ahol a lelencként nevelkedő kisfiú megtudja, hogy a helyi plébános eltitkolt gyermeke. Punci karrierje innen indul és ível, politikus cukros bácsik és londoni lebujok érintésével, a börtönig, ahová terrorizmus gyanújával zárják.

 A hetvenes években járunk, Belfastban és Londonban mindennaposak a merényletek, és a töredékes sérelemtörténetek kihatnak a meggyőződéses apolitikus, de annál élettelibb Punci sorsára is, berántva őt az erőszak öngerjesztő köreibe. Patrick "Punci" Braden, "a bosszú Lurexangyalának" története békaperspektívából mutatja meg a mélykatolikus vidéki Írország kispolgári képmutatását, illetve a Zavargások brutalitását, mindezt összetéveszthetetlenül egyedi nyelvi koktélba keverve. Sorozatos veszteségei ellenére azonban a javíthatatlan optimista Punci sosem adja fel hitét, hogy végül szerelemre talál.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: