Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Reklám és társai (Hétköznapi marketing)

Reklám és társai (Hétköznapi marketing)
Reklám és társai (Hétköznapi marketing) - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: BBS-Info Kft.
ISBN:9638623276
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 112
Borító: puhatáblás
280 Ft-os megtakarítás!:) Most 32%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 870 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A könyv áttekinti a promóció legfontosabb területeit, a klasszikus eszközöktől (pl. újsághirdetés) kezdve egészen a legújabb, szinte még kipróbálatlan lehetőségekig (szájreklám, Internet, e-mail), elemezve a közelmúlt megannyi sikeres és kevésbé sikeres akcióját.

A könyv elsősorban a vállalkozóknak szól, akik szeretnék hatékony promóciós politikával növelni értékesítésüket: ha elolvasták ezt a könyvet, önállóan meg fogják tudni oldani az egyszerűbb feladatokat, illetve, ha megrendelőként lépnek fel a piacon, pontosabban meg fogják tudni fogalmazni, hogy milyen reklámot is szeretnének. A könyv nem haszontalan olvasmány a reklámok titokzatos világa iránt érdeklődő laikusnak sem: a könyv elolvasása után kicsit jobban tisztában lesz azzal, hogy miért olyanok azok a sokat szidott reklámok, s hogyan próbálják befolyásolni `az utca emberét`.

A könyv erőssége a nagyszámú esetleírás, melyek nemcsak érthetőbbé, hanem élvezetesebbé is teszik a szakmai mondanivalót. A könyv hitvallása a következő lehetne: `Hogyan mondjuk ki hatékonyan az igazat?` Néhány kérdés, amire választ kaphat a könyvből: - Mi szerepeljen és mi ne hirdetéseinkben? - Mire kell odafigyelni a kommunikációs csatorna kiválasztásakor? - Hogy emeljük ki mondanivalónkat? - Hogyan fogalmazzuk meg üzeneteinket? - Mikor, milyen betűtípust használjunk? - Felesleges-e megfogalmazni vállalatunk küldetését? - Mi a direkt marketing? - Hogyan tudjuk felhasználni az emlékezet sajátosságait? - Lehetnek-e a számítógépes játékok reklámhordozók?

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még