Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Rutkai Bori Banda - Naptár, 2017

Rutkai Bori Banda - Naptár, 2017
Rutkai Bori Banda - Naptár, 2017 - adatlap
Méretek: SZ: 30cm M: 30cm
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 14
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 100 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A sárkányjárgány és a pizsamátor szereplőivel

A Rutkai Bori Banda két remek CD-s könyvét már sokan ismerik és hallgatják: a Sárkányjárgányon bejárhatjuk a dalok (és a sárkányok) hátán az Ég és a Föld mesés tájait, a Pizsamátorokkal pedig bunkert építhetünk, vagy épp együtt mulathatunk a Rizibizi Diszkóban halandzsázó maharadzsákkal.
Rutkai Bori énekes, dalszerző, szövegíró és festő az RBB által ihletett családi naptárt is ő maga festette. A hónapok illusztrációi között megtaláljuk a már jól ismert és kedvelt könyvek festményeit, de vadonatúj, kizárólag a naptárhoz készült képekben is gyönyörködhetünk.
A különleges rajzok pedig minden hónapban meghozzák a kedvünket ahhoz, hogy betegyük az egyik RBB-lemezt, és télen együtt lessük meg a mesevárat, tavasszal bulit csapjunk a Nemzetközi Béla-napon, nyáron sellőkre vadásszunk a Balatonban, ősszel pedig indiánokkal vonatozzunk
És hogy ki is Bori valójában? Úgy képzeld el őt, hogy az egyik kezében ecset van, a másikban mikrofon, és ha volna egy harmadik és negyedik keze, akkor azzal a Sárkányjárgányt kormányozná.

A régebbi naptárakat (a gyűjtőkön kívül) elsősorban dekorációnak vásárolják, faliképnek otthonra, gyerekszobába. Méretük miatt a 30x30 cm-es (mint a régi bakelit lemezek) naptárak akár iskolai füzetek, könyvek becsomagolására is alkalmasak. 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: