Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Senki földje

Szerző: David Baldacci
Senki földje
Senki földje - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: General Press
ISBN:9789634521143
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 418
Borító: puhatáblás
2,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Az amerikai haderők különleges ügynöke, John Puller épphogy tisztázta testvérét a hazaárulás vádja alól, amikor újabb kihívás elé kell néznie. Édesapját, a hadsereg egykor csodált és rettegett parancsnokát ugyanis azzal vádolják, hogy harminc évvel ezelőtt meggyilkolta a feleségét. Az ügynök úgy érzi, kötelessége megvédeni magatehetetlen apja becsületét.
Ehhez azonban gyermekkorának legfájdalmasabb emlékeivel kénytelen szembenézni. Választ keres a nyugtalanító kérdésre: volt bármi szerepe az apjának az anyja eltűnésében? Ám nem Puller az egyetlen, aki múltja nyomasztó árnyait kergeti. Paul Rogers tíz börtönben töltött év után kész arra, hogy megbüntesse a felelősöket sorsának alakulásáért. Mindkettejük útja a Fort Monroe katonai bázis Q épületéhez vezet, ahol a kormány egykor szigorúan titkos kísérleteket folytatott. Talán nem véletlen, hogy évekkel ezelőtt egy sorozatgyilkos is ezen a környéken szedte az áldozatait...

Ki a rejtélyes szupererővel rendelkező támadó, és milyen munka folyik most az intézményben? Puller lába alatt egyre forróbbá válik a talaj, mert valaki a végsőkig sem fél elmenni azért, hogy sose derüljön ki az igazság.

be
5 ( 5 / 5 )
John Puller egyike Baldacci visszatérő hőseinek (A nulladik nap, Az elfeledettek, A szökés) és most a Senki földje. John Puller az amerikai hadsereg különleges ügynöke (néha egy kicsit kiforratlanabb Jack Reachernek [Lee Child] tűnik, de több a különbség, mint az egyezés). Apját, a szellemileg leépült, gondozóotthonba kényszerült, valamikor legendás tábornokot azzal vádolják hogy harminc évvel ezelőtt meggyilkolta a feleségét. Ő képtelen a védekezésre, így Johnra hárul, hogy a család becsületét megőrizze. Harminc év elteltével a kutakodás nehéz, de egyre több furcsaságot talál: Fort Monroe-ban, a bűncselekmény helyszínén levő katonai bázison titkos kísérleteket folytattak, a környéken egy sorozatgyilkos garázdálkodott, adatok kerültek titkosításra vagy tűntek el, s egy (véleménye szerint ártatlanul elítélt és most szabadult) katonatárs is ott keresi igazságát. Sikerrel járnak-e a katonai bürokráciában jártas ellenféllel szemben - ezt, és minden Baldacci-könyvet melegen ajánlok!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Feed - Etetés *
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
A titok (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Készítsünk wokételeket!
Könyvudvar ár: 490 Ft
Senki nem ússza meg
Könyvudvar ár: 1,490 Ft