Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A Bummbele nyuszicsalád kalandjai

Szerző: Gani Zsuzsanna
AKCIÓ A Bummbele nyuszicsalád kalandjai
A Bummbele nyuszicsalád kalandjai - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 20cm
Kiadó: Katica Könyv Műhely
ISBN:9786155697319
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 64
Borító: keménytáblás
1,810 Ft-os megtakarítás!:) Most 69%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,600 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft Akciós ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"Miután az előző könyvét már olvastam a szerzőnek és nagyon tetszett, ezért nagyon megörültem, hogy megláttam a könyvesboltban. Természetesen megvettem az unokáimnak. A legkisebbnek, aki nagycsoportos óvodás nagyon tetszettek a nyuszik halandzsa nevei. Nem szeretném az összes mesét kielemezni, csak néhányat emelnék ki, annak ellenére, hogy számomra mindegyik mese, történet, nagyon értékes. A Mikulásos mesét olvastam el nekik legelőször. Tátott szájjal hallgatták. Még Andris is aki második osztályos. Amikor elmeséltem nekik, egyszer csak elszaladtak. Kiváncsiságból utánuk mentem és épp a csizmáikat suvickolták. A mese telitalálat volt!
A Luca- nap, a Betlehemezés, a Regölés c. mesék még számomra is sok újat mondtak. Rövid, könnyen érthető mesék, történetek vannak a könyvben, amik le is kötik a figyelmüket. A karácsonyról szóló meséket, ha saját fülemmel nem hallom el se hiszem. Egy olvasás után szinte teljesen visszamondták. Tetszett, hogy a könyvben a szegények megajándékozása is megtörténik, mesén keresztül láthattunk bele egy hajléktalan lelkébe, valamint azoknak is, akik segítettek rajta. Nagyon tetszett, hogy a Szilveszter hagyomány bemutatásán kívül, a petárdázás miatt pórul járt Pufi Pók miatt is izgulhattam unokáimmal.
Gratulálok a szerzőnek és várjuk a folytatást! Bátran ajánlom mindenkinek." (Forrás: moly.hu/Gani Zsuzsanna)

Fülszöveg:
A Bummbele nyuszicsalád életének lehetünk részesei. Az első kötet a szeptembertől januárig tartó időszakot öleli fel. Megismerkedhetünk néphagyományainkkal, egy-egy tájnyelvi szavunkkal, szólásunkkal, népi jóslásokkal. Együtt éljük át az ünnepek varázsát a nyuszigyerekekkel. Olyan dolgokról is szó esik, ami a gyerekeket, kicsiket és nagyobbakat is foglalkoztathatja - például: az ismeretlen megismerése, az irigykedés, a köszönés, a bocsánatkérés, a kapkodás, a zsarolás, a kekeckedés, a megalázás, a szülők válása.

A mesék végén kérdések segítik az elmélyülést. Az Illemtudó mesék szerzőjének új könyve segítséget nyújt a szülőknek a hétköznapi problémák megoldásához, ezen felül nagyban elősegíti a hagyományos ünnepek megismerését.

Ajánljuk óvodai és iskolai feldolgozásra is!

(A kötet második része: A Bummbele nyuszicsalád kalandjai 2. Februártól augusztusig)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: