Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Piros és Bodó - Az időutazás

Szerző: Holden Rose
AKCIÓ Piros és Bodó - Az időutazás
Piros és Bodó - Az időutazás - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 20cm
Kiadó: Katica Könyv Műhely
ISBN:9786155697258
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 56
Borító: keménytáblás
1,500 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,490 Ft
Könyvudvar ár: 1,290 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A könyv felépítése eltér egy hagyományos mesekönyvtől. A szövegben az előzményekre visszautaló kérdések és válaszok találhatók. Nehezen koncentráló gyerekek ezek segítségével könnyen visszatéríthetők a történethez. Akiknek pedig nem okoz nehézséget egy mesényi figyelés, azok pedig nyugodtan hagyják figyelmen kívül a kérdéseket!

"Nagyon tetszik a nyelvezete, gyönyörű szókapcsolatokat tartalmaz! Végre egy könyv, ahol az író nem a legegyszerűbb kifejezéseket használja csak azért, mert gyerekeknek ír. A történet kedves, nem túl bonyolult, 4 évesem érdeklődését végig fenntartotta. Mivel esti mesének olvastuk, a kérdések most kimaradtak, de biztos, hogy sort kerítünk még rájuk és újra fogjuk olvasni." (Forrás: moly.hu/matka)

"Az első ami meghökkentett: a használati útmutató. Nem sok mesekönyvben találkoztam eddig hasonlóval. Ennek a könyvnek ugyanis nem a benne futó történet a legnagyobb erőssége. Egyszerű, bár jópofa sztori, kedves szereplőkkel, rövid fejezetekre tagolva. Mindez nagyon választékosan, mégis játékosan megírva. Picit bennünket zavartak a közbeszúrt kérdések. Ha a fiam egyedül olvasta, kizökkentette őt is. Ha én olvastam fel, volt, hogy másra kérdeztem rá, ismerve a gyenge pontjait. :-) Nekünk jobban bevált volna az egyes fejezetek végén összegyűjtött pár szempont.

De az alapötlet, az elgondolás mindenképp megérdemli az 5 csillagot! Elősegíti az értő olvasást ha már egyedül is képes olvasni a gyerkőc és felolvasásnál, a folyamatos kérdésekkel fenntartja a kisebbek még könnyen elkalandozó figyelmét is." (Forrás: moly.hu/MeseFolt)

Fülszöveg:
Mi történik, ha megáll az idő? Piros és Bodó utána jár és megoldja a problémát. Ez egy beszélgetős és egyben figyelemfejlesztő mesekönyv. Emellett megtanítja a gyermekeknek a napszakokat és az óra járását. Piros és Bodó kalandja a felolvasást beszélgetéssé, az együtt töltött időt hasznos élménnyé varázsolja. Neveljünk értő olvasót! Olvassunk mindennap a gyermekünknek! A felolvasás, az esti mese különösen fejleszti a gyermek szövegértését, fantáziáját, szókincsét, ha figyel. Ha hallja! Előfordulhat ugyanis, hogy elkalandozik, miközben a szülő hiába igyekszik. Én is így jártam, ezért kipróbáltam egy új módszert. Olvasás közben visszakérdeztem, hogy követi-e a történetet. És bevált! Ez a könyv nem csak egy mese! Tartalmazza a kérdéseket és a korának megfelelő témaköröket, amiket a felolvasó és a hallgató, szülő és gyermeke megbeszélhetnek.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még