A modern férfi születése

Szerző: Hadas Miklós
A modern férfi születése
A modern férfi születése - adatlap
Kiadó: Helikon
Kiadás éve: 2003
2,010 Ft-os megtakarítás!:) Most 80%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,500 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

„Verseny nélkül nincsen élet, mert maga az élet is folytonos verseny. Közös czélok felé fut az emberiség és ki előbb odaér, ki edzettebb, a ki gyorsabb, azé a babér.” Sport-Naptár, 1986

Hogyan lesz a vadászó és párbajozó férfiból futballozó férfi? Mivel magyarázható, hogy bő száz év alatt oly mértékben megváltozik a férfiak viselkedése, hogy a korábbi harcias tevékenységek helyett másokat is szórakoztató közösségi játékokkal töltik szabadidejük számottevő részét? Milyen összefüggések létesíthetők a civilizáció folyamata és a férfibeállítódások átalakulása között? Mennyiben járulnak hozzá e változások a modern társadalom megszületéséhez?

Ezekre és további érdekes kérdésekre keres választ ez a mű, mely a magyarországi jelenségek vizsgálatát középpontba helyezve kíván egyetemes érvényű állításokat megfogalmazni. A könyv igazi csemege a társadalomtudományok iránt érdeklődők számára. Hadas Miklós szociológus, egyetemi docens, a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Nem- és Kultúrakutató Központjának igazgatója.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: