Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Globalizáció és nemzeti piacok

Szerző: Magas István
Globalizáció és nemzeti piacok
Globalizáció és nemzeti piacok - adatlap
Kiadó: Napvilág
Kiadás éve: 2007
2,830 Ft-os megtakarítás!:) Most 82%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,420 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

A szerző a liberális nézetek kritikus áttekintését kínálja. Az első rész a globális koordinációs mechanizmusok problematikáját, a második a nemzetközi kereskedelem megújult felfogásait, a harmadik rész pedig a pénzügyi globalizációt és következményeit tárgyalja.

Az írások többnyire az elmúlt egy évtized kutatási eredményeit tükrözik, amelyeket a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági karán oktatott, "Világgazdaságtan", "Pénzügyi globalizáció", és a "Gazdaságfejlődés a fejlett ipari államokban", című kurzusok kiegészítő tananyagaként kerültek felhasználásra.

A tanulmányok elsősorban a közgazdasági felsőoktatásban részt vevő szakmai közönségnek íródtak, akik a nemzetközi gazdaságtan, az összehasonlító gazdaságtan, és a világgazdaságtan bevezető kurzusain már túl vannak, és akik esetleg már egy mester- vagy egy PhD-fokozat megszerzésén munkálkodnak. A kötet kiegészítő, azaz az említett diszciplínákban meglévő alaptankönyvekhez csatolható ún. "reader", azaz tematikus tanulmányokat kínáló funkciót kíván ellátni.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: