Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Gőgös Gúnár Gedeon (keménytáblás)

Szerző: Varga Katalin
Gőgös Gúnár Gedeon (keménytáblás)
Gőgös Gúnár Gedeon (keménytáblás) - adatlap
Méretek: SZ: 22cm M: 29cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634157700
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 94
Borító: keménytáblás
809 Ft-os megtakarítás!:) Most 23%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,499 Ft
Könyvudvar ár: 2,690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Gőgös Gúnár Gedeon ötven kiadása, több mint 2,5 millió példányban kelt el. Talán nevezhető a legismertebb hazai gyerekkönyvnek, sokan tanultak meg ebből olvasni, vagy használták kiegészítő könyvnek elsőben, másodikban az olvasás órákon.  Varga Katalin 1962-ben úgy írta meg a meséket és a verseket, hogy a könyv elején még kihagyott bizonyos betűket, így a teljes ábécét még nem ismerő kicsik is sikerélménnyel képesek elolvasni a rövid történeteket, verseket

5-9 éves gyermekeknek ajánlott.

Fülszöveg:

A bravúros írói teljesítménnyel létrehozott Gőgös Gúnár Gedeon című kötetet a szülők és kisiskolások nemzedékei ismerték meg. A mesék, versek zöme szándékosan hiányos betűkészlettel íródott, azért, hogy már azok az első osztályosok is önállóan olvashassák, akik még nem ismerik az egész ábécét.

A tartalomjegyzékben a mesék, versek címe mellett megjelölésre került, melyik hangzó tanításában és gyakoroltatásában segít az adott szöveg. Ott, ahol külön hangzót nem tüntettünk fel, az eddig megismerteket kívánjuk ismételtetni.

Reméljük, hogy a kis- és nagybetűket együttesen tanuló első osztályosok ugyanolyan örömmel forgatják majd a Gőgös Gúnár Gedeonnak ezt a változatát, mint a korábbi kiadások olvasói.

be
5 ( 5 / 5 )
Talán a legelső mesekönyvem, az iskolában is kellett az olvasás tanulásához, ha jól emlékszem. Azt viszont biztosan tudom, hogy én azonnal el tudtam olvasni, mert folyékonyan olvastam, mire első osztályba kerültem. Bár nem tartozik szorosan ide, de a lányom úgy négy éves lehetett, amikor már bármit elolvasott. Egy alkalommal el kellett vinnünk a gyermeksebészetre Miskolcra, ahol a vizsgálat után a főorvosnő az asztalánál ülve írt. Ekkor megszólalt Nóri: „Apa, mi az hogy porckorong?” „Ezt meg hol hallottad?” - tolta fel a szemüvegét a doktornő. „Oda van írva” - mutatott a falon lógó egyik szemléltető képre. „Te már tudsz olvasni? Mi van ide írva?” – bökött rá az orvos a papírlapján egy szóra. „Diagnózis” – mondta a lányom. „Hihetetlen. Ilyen kis gyereket még sosem láttam olvasni.” Szóval neki is, nekem is az egyik kedvencünk volt a Gőgös Gúnár Gedeon, minden kisiskolásnak (esetleg ovisnak) erősen ajánlott.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: