Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Hoppla meséi - Vendégségben Pécs városában

Szerző: Bartos Erika
Hoppla meséi - Vendégségben Pécs városában
Hoppla meséi - Vendégségben Pécs városában - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 21cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634862123
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 264
Borító: keménytáblás
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 30%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 4,999 Ft
Könyvudvar ár: 3,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Prof. Dr. Bachman Zoltán DLA, Kossuth- és Ybl díjas építész sorai: Végre megjelenik a gyerekeknek szóló, az építészetet bemutató könyv, amely ritkaság számba megy a magyar irodalomban. Tekintettel, hogy a szerző nemcsak építészmérnök, de három gyerekes édesanya is, könyvét átlengi a hitelesség, a hozzáértés és a női, anyai bájosság, ami ez által kivételes értékűvé emeli a könyvet. A nem mindennapi mesekönyvnek ott a helye minden pécsi - és Pécsre látogató - gyermek könyvespolcán. 

Ez a könyv sokkal többet ad, mint egy városismertetőkkel teletűzdelt pécsi fotóalbum. Gyönyörködtetőbb, mint egy várostérkép és mesésebb, mint egy turista-kézikönyv. A Hoppla meséi az utóbbi idők egyik legelbűvölőbb mese- és kirándulós könyve. (Pesti Műsor, 2011)

Bartos Erika a mai világunk egyik ritka polihisztora, aki egyesíti magában az építészetet, a magas szintű írást és a rajzművészetet. E hármat a gyermekek nevelésére, szórakoztatására és Magyarország értékeinek megismertetésre összegzi. Mint a mai ifjúsági irodalom talán legolvasottabb szerzője nagy szolgálatot tett Pécs városának azzal, hogy újszerű módon mutatta be Pécs múltját és jelenét. (Lázár Antal DLA, Kossuth és Príma Díjas építész, egyetemi tanár)

Bartos Erika könyveit nemcsak mi, magyarok szeretjük. Indonézia nagykövete, Wening Esthyprobo Fatandari három évi magyarországi tartózkodása alatt, tiszteletbeli magyar címet kapott a Panoráma Világklubtól és rengeteg nevezetességünket Magyarországgal. Amikor Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba látogatott meglátta Bartos Erika könyveit. annyira megtetszettek a rajzai, hogy később személyesen is találkozott az írónővel, sőt, lefordítatta a köteteket.

Szóval ha Indonéziában járnak, ne lepődjenek meg, ha egy ottani kisgyerek szépen beszámol Önöknek ötödik legnagyobb városunkról...

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: