Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Juharfalvi Emil még egyszer

Szerző: Astrid Lindgren
Juharfalvi Emil még egyszer
Juharfalvi Emil még egyszer - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 21cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631195187
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 142
Borító: keménytáblás
700 Ft-os megtakarítás!:) Most 28%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,490 Ft
Könyvudvar ár: 1,790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Nagyobb óvodásoknak, kisiskolásoknak szólnak Astrid Lindgren Juharfalvi Emilről szóló meséi. A Móra Kiadó díszkiadásban kiadott könyvei könnyebben olvasható nagyobb betűmérettel és sok-sok fekete-fehér illusztrációval (Björn Berg) jelentek meg.

Az első történetek a Juharfalvi Emil című könyvbe lettek összegyűjtve. Az első sorozatban ezt további két kötet követte: Juharfalvi Emil újabb csínytevései, Juharfalvi Emil még egyszer.

A 3. kötet címe: Juharfalvi Emil még egyszer. Emilt itt már iskolásként látjuk viszont, de életkorán kívül semmi nem változott. A Macskaháj tanyán élők régi ismerősként köszönnek vissza, és a csínytevések száma sem csökkent le a sorozat harmadik kötetének végére. 

Fülszöveg:

Emil barátunk iskoláskorba ér, de ez ne tévesszen meg senkit: ugyanolyan csibész, mint eddig! A dombréti árverésen jó üzleti érzékkel szert tesz egy sánta tyúkra meg egy tébolyult tehénre, és tűzoltófecskendőjével véget vet egy igazi tömegverekedésnek. Másnap háromszor is megpróbálja megszabadítani Linát, a szolgálólányt sajgó zápfogától, majd összetintázza a húga arcát. De sokkal fontosabb a téli ítéletidőben véghezvitt hőstette, amellyel legjobb barátja, Alfréd segítségére siet. Nem is csoda, hogy egy napon Juharfalvi Emil lesz a községi önkormányzat elnöke.

Astrid Lindgren gyerekkönyveiből eddig 88 nyelven 45 millió példányt adtak el. A róla elnevezett emlékdíjat 2002 óta a gyermekirodalom egyik legrangosabb elismeréseként tartják számon. A Móra Könyvkiadó a szerző jelentőségéhez méltó díszkiadásban jelenteti meg az összetéveszthetetlen humorral megírt köteteket.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Juharfalvi Emil
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
1 vélemény
Harisnyás Pippi
Könyvudvar ár: 2,590 Ft
A sehány éves kislány
Könyvudvar ár: 1,890 Ft
Barátom, Bonca
Könyvudvar ár: 1,390 Ft
2 vélemény