Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kelepcében

Szerző: Jay Brandon
Kelepcében
Kelepcében - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 19cm
Kiadó: Holnap
ISBN:9633463580
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 303
Borító: puhatáblás
1,310 Ft-os megtakarítás!:) Most 68%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,900 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Az 1953-ban született Jay Robert Brandon a bűnügyi thriller nagymestere. Fade the Heat (Kelepcében) című regényét Edgar-díjra is jelölték. Mivel Brandon ügyvédként Texasban, a Bűnügyi Fellebbviteli Bíróságon dolgozott, kiválóan belelát a jog és a bűn világába, azért olyan letehetetlenül idegborzolóak, izgalmasak regényei. 

Egy csendes áprilisi éjszakán San Antonio békéjét sikoltozás zavarja meg. A rendőri vizsgálat megállapítja: a csinos feketebőrű takarítónőt hivatali szobájában megerőszakolta egy vezető beosztású tisztviselő. A gyanúsított azonban hajmeresztő történettel áll elő: a nő maga tépte le a ruháját. fehérneműjét, karmolászta össze saját testét.
Mark Blackwell számára az ügy egyszerre feladat és lidércnyomás: nem engedheti meg magának, hogy veszítsen, de azt se, hogy hivatali hatalmával élve nyerjen. Nemrég választották meg a régi, déli-texasi városban kerületi főügyésznek - s az erőszakkal megvádolt fiatalember a fia.
Blackwell főügyész tudja, hogyan működik az igazságszolgáltatás rendszere. Sokak számára San Antonióban ő maga a rendszer. Mindent feláldozott - családját, házasságát, még titkos szerelmét is - a karrier kedvéért. S most döntenie kell. Felhasználhatná kapcsolatait, kinyithatná a "kiskapukat", hogy kiszabadítsa fiát - vagy saját magát - a kelepcéből.
De csak együkőjüket választhatja. Ha így menti meg a fiút, karrierjének vége szakad. Ha hagyja börtönbe kerülni, összeomlik a család és saját élete is. Ha a fiú ártatlan, őt akarját kelepcébe csalni. Akkor viszont Mark Blackwellnek olyan ellenségei vannak, akikről nem is tud.
Ezt a hátborzongató bűnügyi regényt csakis az írhatta meg, aki maga is járatos a bírósági berkekben. A Vád tanúja című filmre emlékeztetőn elevenedik meg percről percre a bűntetőeljárás. Ám a regény nemcsak a bűnről és a bűnhődésről, hanem az egyéni ambíciókról is szól: mire képes az ember, hogy megvédje azt, ami a számára a legfontosabb a világon.

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Senki nem ússza meg
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Fekete gyertyák
Könyvudvar ár: 390 Ft
Halvaboncolás
Könyvudvar ár: 590 Ft
A Halvaszületett
Könyvudvar ár: 390 Ft
Menedék (The Sanctuary)
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
elSZIGETelve
Könyvudvar ár: 1,990 Ft