Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kínai szexhoroszkóp

Szerző: Tokaji Zsolt
Kínai szexhoroszkóp
Kínai szexhoroszkóp - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 19cm
Kiadó: Barrus
ISBN:9789639755055
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 239
Borító: puhatáblás
1,660 Ft-os megtakarítás!:) Most 70%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,350 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Ez a könyv a kínai horoszkóp párkapcsolati viszonyrendszerre vonatkozó aspektusait mutatja be, jól használható, praktikus kézikönyv formájában. A párkapcsolat jelentse akár hosszú évek boldogságban vagy viharoktól sújtott házasságát, akár egy-egy rövid életű flörtöt, a kínai asztrológia segítségével mélyebben feltárhatjuk az adott kapcsolat működésének lelki és spirituális okait és várható végkifejletét.

Valamennyi asztrológiai rendszer, így a kínai is - az emberek általános jellemzése, sorsanalízise mellett - egyfajta útmutatásul szolgálhat, tanácsot adhat azokkal a döntésekkel kapcsolatban, amit a mindennapokban meghozni kényszerülünk. Mi érdelek bennünket a legjobb a sorsunk kifürkészhetetlennek vagy nehezen megjósolhatónak tartott szeleteiből? Mi az, amitől a legjobban félünk, illetve a leginkább meghatározza életünk alakulását? Az egészség és az anyagi viszonyok mellett mindenképpen a párkapcsolataink minősége és jövője, ami a leginkább befolyásolni tudja boldogságunkat. Nem új keletű jelenség ez, hiszen a több ezer éves kínai asztrológiának is egyik legfontosabb célja a párkapcsolati analízis volt. Így a tizenkét állatövi jeggyel jellemzett típusok, karakterek általános jellemzésén túl segítséget nyújt az ideális partner kiválasztásában is.

A Disznó jegyű férfiak tényleg disznók az ágyban? Csakugyan életveszélyes egy Kígyó nőt tartani otthon? Mennyi esélye van a Nyúl férfinak egy Tigris nővel a hálószobában? Ilyen és sok-sok ehhez hasonló kérdésre kapunk választ e könyvből. A kínai horoszkóp 12 jegyének - naptári évekhez nem kötődő - örök érvényű jellemzései mellett párkapcsolati tanácsokat is találunk a 12 jegy valamennyi lehetséges kombinációjára. A kötet eredeti kínai források alapján készült. 
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még