Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Micimackó

Micimackó
Micimackó - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 19cm
Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 240
Borító: keménytáblás
1,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 22%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 4,499 Ft
Könyvudvar ár: 3,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A nagyszerű meseregény A Nagy Könyv játék legkedveltebb hat regénye között. Réges-régen valamikor az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. S ugyanebben az erdőben lakott a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, a kengurumama kicsinyével, Zsebibabával, no meg a vidám, ugrálós Tigris és persze mindnyájuk szeretett gazdája, Micimackó legjobb barátja: Róbert Gida. Ebben a mesebeli erdőben mindennap történik valami mulatságos vagy izgalmas esemény. Micimackó háborúságba keveredik a méhekkel, elefántfogásra indul barátjával, Malackával, s hőstetteiket szépen zengő versekben énekli meg. Sokszor bajba is keveredik, lévén ő egy Csekélyértelmű Medvebocs, de Róbert Gida, aki már nagy és okos - majdnem hatéves -, mindig mindent rendbe hoz. A hazánkban is hallatlanul népszerű két meseregény Karinthy Frigyes ragyogó fordításában, E. H. Shepard rajzaival jelenik meg újra.

be
4 ( 4 / 5 )
Talán nincs is háztartás, ahol ne lenne fellelhető valahol egy Micimackó kötet. Gyermekként nagyon szerettem a Százholdas Pagony lakóit. Felnőttként is ideje lenne újra elolvasnom, hiszen kedves, szórakoztató történet ez.
be
5 ( 5 / 5 )
Ó, hogy én ezt gyerekkoromban mennyire szerettem! Lehet, hogy újra kéne olvasnom:)
be
5 ( 5 / 5 )
Lehet, hogy nagy műveletlenséget árulok el most, de én bizony gyermekkoromban nem olvastam a Micimackót. Volt is hiányérzetem, valahányszor szóba került akár társaságban, akár valamilyen műsorban. Azután az élet úgy hozta, hogy bepótoltam ezt a hiányosságot sokszorosan is. A lányom úgy tíz évvel ezelőtt ment óvodába, és általában én vittem és hoztam. Többnyire már ebéd után mentem érte, mert nem szeretett óvodába járni, és csak a kötelező időt volt hajlandó ott eltölteni. Így viszont a délután jelentős részében kettesben voltunk, úgyhogy rengeteget olvastam, meséltem neki, bábszínházat játszottam, tanítgattam, játszótérre vittem, tehát amit ilyenkor egy szülő tenni képes. Micimackó pedig az egyik kedvence volt, számtalanszor olvastuk, néztük filmen, akkoriban már fejből fújtam az egészet. Egy időben nem tudtunk elindulni anélkül, hogy az éppen aktuális plüss Mici ne legyen vele. Szóval tapasztalatból tudom ajánlani minden kisgyermekes szülőnek, nagyon jó szórakozás, kiváló időtöltés.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Lassie hazatér (Móra Klassz)
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
2 vélemény
Vidám mesék
Könyvudvar ár: 2,990 Ft
1 vélemény
Szegény Dzsoni és Árnika
Könyvudvar ár: 2,790 Ft
1 vélemény
Madárlexikon
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Emil és a detektívek
Könyvudvar ár: 2,190 Ft