Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Orr - regény

Szerző: Réz András
Orr - regény
Orr - regény - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 20cm
Kiadó: Réz és Tsa
ISBN:9632170695
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 220
Borító: puhatáblás
1,790 Ft-os megtakarítás!:) Most 72%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,480 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Réz ​András 2004 novemberében, az Ulpius-ház és a Réz és Tsa kiadó közös kiadásában megjelenő Orr című könyve szokatlan történetet mesél el. Hőse Nagy Sebestyén negyvenes évei elején járó férfi. Akár még sikeresnek is mondható: jómódban él, kellemes munkája van, sokat utazik, felesége egy társasági lap főszerkesztője. Egy napon éppen külföldről tart hazafelé, amikor kocsija megcsúszik az autópályán. A balesetet apróbb sérülésekkel megússza, néhány hét múlva azonban furcsa rohamok törnek rá: a szaglása hihetetlenül érzékennyé válik, megérzi az addig rejtőző szagokat, olvasni tud az illatokból, nyomasztó titkok tudója lesz. A vágy, a bűn, a félelem, a hűtlenség illatát éppúgy felismeri, mint a repülőgéprobbantó terroristáét. Ám a rendkívüli képesség önmagában kevés lenne hozzá, hogy a látszatok, a szeretetlenség, az elkopott emberi viszonyok szomorú rutinjában élő férfi életét megváltoztassa: de ott van a vég, a krimibe illő, kiszaglászott vég!

Réz András szagregénye napjainkban játszódik, s a történet akár valóságos is lehetne. Nem az. Ahogy a szereplői sem azok, bármennyire is ismerősnek tűnjenek az utcáról, a munkahelyről, a médiából. S ennek a kijelentésnek, mint majd az olvasó látni fogja, itt valóban funkciója van. Hiperszaglású főhősének sorsa, mindennapjainak közege pontosan tükrözi a XXI. század elejének magyar társadalmát, politikai és mentális kultúráját. 

A kötet elegáns kivitelben, kemény borítóval, Wahorn András, az Amerikából nemrég hazatért ismert művész 40 illusztrációjával jelenik meg.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Mozibubus
Könyvudvar ár: 390 Ft
Válogatott szorongásaim
Könyvudvar ár: 390 Ft
Kiss Kiss Benk Benk
Könyvudvar ár: 990 Ft 390 Ft
Queens Of The Stone Age
Könyvudvar ár: 490 Ft
1 vélemény
A vak murmutér
Könyvudvar ár: 690 Ft 390 Ft