Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Segítsééég! Mi legyek, ha nagy leszek? Pályaválasztási kisokos kamaszoknak *

Szerző: Mező Adrienn
Segítsééég! Mi legyek, ha nagy leszek? Pályaválasztási kisokos kamaszoknak *
Segítsééég! Mi legyek, ha nagy leszek? Pályaválasztási kisokos kamaszoknak * - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 29cm
Kiadó: Roland
ISBN:9786156196002
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 96
Borító: keménytáblás
1,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 25%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 2,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Személyiségteszttel, szorongást legyőző tippekkel. Ötletek saját magunk jobb megismeréséhez (például mik az erősségeim, mik a gyengeségeim-összeírás), célok megfogalmazásában segítségnyújtó kérdések, karriertervezés, foglalkozási kisokos, pályaorientáció. 

Részlet az előszóból: Serdülőkorba ​lépve a megannyi zűrzavaros testi és lelki változás mellett még jelentőségteljes döntéseket is tudni kell hozni. Az egyik ilyen a jövőtervezés és a pályaválasztás témaköre. Mező Adrienn pszichológus által írt pályaorientációs ismeretterjesztő könyvünk ahhoz nyújt segítséget, hogy a kamaszok tájékozottan, és önmaguk lehetőségeit ismerve tudjanak reális döntéseket hozni. Pályaválasztási kisokosunk segítséget nyújt abban, hogy a tanuló tudatosabban tekintsen a képességeire és az adottságaira, mindemellett még az önismerete is fejlődjön. A fejezetekben részletes tájékoztatást kap a pályaválasztási lehetőségekről, a pályák és foglalkozások jellemzőiről, a legfontosabb munkaerőpiaci tudnivalókról, amelyeket minden körülmények között érdemes szem előtt tartani. Tippeket is olvashat a sikeres önéletrajz és motivációs levél írásához, sőt még a legfontosabb munkahelyi etikettszabályokat is el tudja sajátítani.

Könyvünk pályaválasztási tanácsadása és tippjei nemcsak azoknak a tanulóknak szólnak, akik nem tudják merre tovább, hanem azoknak is, akik tanulás- és karriertervezésük során körültekintőek és tájékozottak szeretnének lenni. Mivel mindannyian egyediek és különbözőek vagyunk, más érdeklődéssel és más kompetenciákkal rendelkezünk, amelyhez más adottságok és eltérő értékrend is párosul, kiadványunk fő üzenetének azt szánjuk, hogy mindenki saját lehetőségeihez és képességeihez viszonyulva, tudatosan és egyénileg tervezze meg jövőjét.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: