Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Sztárvadászat

Szerző: Gábor Endre
Sztárvadászat
Sztárvadászat - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Alexandra
ISBN:9789633701867
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 431
Borító: keménytáblás
1,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 40%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,499 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A televíziózás függőséget okozhat. Nemcsak azok válhatnak azonban rabjaivá, akik nézik, hanem azok is, akik készítik a műsorokat. A hírnév és a siker utáni hajsza számítóvá, érzéketlenné és törtetővé változtatja a média közelébe sodródókat, ahogyan Gábor Endre krimijének szereplőit is.
Egyeseknek a képernyőn való megjelenés maga az élet, másoknak viszont a halált hozza el. Főleg, ha egy pszichopata sorozatgyilkos vadászik a sztárokra, s módszeresen kiírtja az általa kiválasztott ismert személyiségeket.
A brutálisan megkínzott és összeszurkált műsorvezetőnők hóhéra után ezúttal nemcsak a rendőrség nyomoz, hanem a folyton szenzációra éhes televíziósok is. Az sem zavarja őket, hogy ezzel a saját és kollégáik életét teszik kockára, hiszen a véres sztori mindennél előbbre való. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy titkos szervezet a hazai média megtisztítására buzdítja tagjait, akikről nem lehet tudni, hogy milyen módszereket vetnek be céljaik elérése érdekében. A szó ugyanis veszélyes fegyver, de a kés sokkal élesebb.
"A műsorvezetőnő húsz perccel adás után lépett ki a tévészékházból. Kellemesen enyhe, kora őszi este volt. Az utcán senki sem járt. Magas sarkú cipőjének kopogása ijesztően visszhangzotta külváros csendjében. Már bánta, hogy a tévé melletti elhagyott gyárépülethez parkolt. Az egykori teherkapu behajtóján akkor is volt hely, ha a Hármas Csatorna környékén már sehol sem. Talán azért maradt mindig üresen, mert a nők nem szerettek odaállni. Este vaksötétben kellett tapogatózni, az utcai lámpák fénye nem jutott el a bejáró mélyére. A befalazott kapu fölött ugyan még ott lógott a régi reflektor, de már évek óta nem működött.
Neszt hallott. Idegesen rezzent össze. Mozdulatlanul várt néhány pillanatot, aztán összeszedte magát, és határozott léptekkel belépett a sötétbe.
Megnyomta a távnyitó gombját. A felvillanó narancssárga fény egy pillanatra megvilágította a bejárót, ez megnyugtatta. Fél óra múlva otthon lesz. Három napig ki se kell mozdulnia a lakásból. Forró fürdőt vesz, talán kinyit egy palack száraz fehérbort. Érezte az ital savanykás ízét a szájában, bőrén a meleg víz simogatását.
Nem maradt több ideje álmodozni. Sötét folt jelent meg közvetlenül az arca előtt, majd mielőtt bármit tehetett volna ,a nyakára kulcsolódott egy kesztyűs kéz. Kétségbeesetten próbált benyúlni a táskájába a gázspray-ért, de nem sikerült. Kiáltani akart, de a szorítás egyre erősebb lett. Szeme kidülledt, tüdeje majd' szétrobbant.
A támadó fél perc múlva a csomagtartóba lökte Varasdy Eszter magatehetetlen testét."

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Én, a szexmániás
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Bad Girl 5. Szeress, és ne dumálj!
Könyvudvar ár: 690 Ft 390 Ft