Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Tom Cruise (Nem hivatalos életrajz)

Szerző: Andrew Morton
AKCIÓ Tom Cruise (Nem hivatalos életrajz)
Tom Cruise (Nem hivatalos életrajz) - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 24cm
Kiadó: Gabo
ISBN:9789636891510
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 333
Borító: keménytáblás
3,300 Ft-os megtakarítás!:) Most 82%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft Akciós ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Mindnyájan ismerjük Tom Cruise-t, már amennyire ő hagyja magát megismerni. Tudjuk, hogy nehéz gyerekkora volt, hogy számos kasszasikernek számító filmben játszott: Top Gun, Esőember, Született július 4-én, Egy becsületbeli ügy, Interjú a vámpírral, A nagy hátraarc, három Mission: Impossible-film, A világok háborúja, és még sorolhatnánk. Tudjuk, hogy művészfilmekben is játszott, háromszor jelölték Oscar-díjra, háromszor kapta meg a Golden Globe-díjat, és olyan élő legendák tiszteletét vívta ki, mint Paul Newman vagy Dustin Hoffman.

Innentől a kép már kevésbé világos. Tudjuk, hogy Tom szcientológus, de azt már nem tudhatjuk biztosan, mekkora szerepet is játszik ez az életében. Tudjuk, hogy a szexualitását illető állandó pletykák ellenére felesége volt Mimi Rogers, Nicole Kidman és jelenleg is az Katie Holmes. De csak amikor Oprah kanapéján ugrándozott, hogy Katie iránti szerelmét kinyilvánítsa, vagy elmarasztalta Brooke Shieldset, amiért az a pszichiátria „náci tudományához" fordult, akkor kezdtünk rájönni, milyen sokat nem tudunk erről az elragadó, igen sokat dolgozó sztárról.
Andrew Morton, a több díjjal kitüntetett életrajzíró fáradságot nem kímélve felkutatta Tom volt tanárait, barátnőit, a szcientológia egyház bennfenteseit és olyan barátokat, akik tanúi voltak annak, hogyan válik a valaha átlagos fiú a Forbes magazin szerint a világ legbefolyásosabb hírességévé. Soha nem látott fotók és soha nem hallott részletek kíséretében most közreadjuk az igazi Tom Cruise lenyűgöző, nem egyszer sokkoló portréját. Morton megmutatja a nyilvánosság előtt viselt arc mögött a valódi személyiséget, a színész munkáit, szerelmeit, házasságait és vallását. 

"Ami igaz, az igaz, IV. Tom Cruise Mapother mindig is a nők kedvence volt. Szerelmek, barátnők, szeretők és feleségek - nem sok olyan nap volt az életében, amikor ne tette volna a szépet egy fiatal nőnek, vagy ne lett volna épp a férje egynek. Tizenegy éves korában vezette először az iskola játszóterén álló, tölgyfa alatt épített oltár elé kedvesét. Nem tudni, ki végezte a ceremóniát, sem azt, voltak-e koszorúslányok vagy vőfély, de a csinos, szőke, fürtös hajú menyasszony bízott annyira a frigyben, hogy attól kezdve Rowan Mapother Hopkinsnak írta alá a nevét a barátnői emlékkönyvében.
Tomot minden bizonnyal az írekre jellemző behízelgő modora vagy a megnyerő mosolya tette oly népszerűvé a hölgyek körében. Családja mindkét ága kelta eredetű, habár a szálakat meglehetősen nehéz kibogozni.

gyes történészek szerint a Mapother klánnak az Újvilágban letelepedett első képviselője, egy Dillon Henry Mapother nevű ír gépész volt. Két fiú közül a fiatalabbikként tizennyolc éves korában, 1849-ben menekült el az éhínség és a szegénység elől Írország délkeleti részében lévő otthonából. Ezt támasztja alá az 1849. június 2-án New Yorkba érkező Wisconsin utaslistája is. Egy bizonyos Dillon Mapother, aki a foglalkozás rovatba gépészt írt be, az egyike volt az Újvilágban új életet keresőknek." 
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: