Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Vérkönny

Szerző: Angeli Marina
Vérkönny
Vérkönny - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Aposztróf
ISBN:9789638859464
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 270
Borító: puhatáblás
1,310 Ft-os megtakarítás!:) Most 46%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,800 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"Csodálatos utazás volt ez a könyv egy remek természetfelettikkel benépesített világban.
Volt benne angyal, a vámpírok leginkább a klasszikus jegyeket mutatták, bár már csak elvétve volt, aki még a koporsóban való alvást is megtartotta, a többség követte a kort, igyekezett beolvasni a halandók közé és urbanizálódott. Az alakváltó farkasok viszont teljesen egyediek voltak, inkább mágusok voltak, mint vérfarkasok. Vegetáriánusok voltak, nem öldököltek, ritkán változtattak át a saját fajtájukra embereket, és még így is volt 3 napja az illetőnek, hogy eldöntse, akar-e közéjük tartozni, vagy inkább folytatja halandó életét.
A halhatatlan szereplőkkel végig utazhattam a történelmi korok gyönyörű helyszínein, részt vehettem ezen események sodrában, találkozhattam a világ legnagyobb történelmi személyeivel és mindezt az ókori egyiptomi időktől egészen napjainkig. Minden fontos világtörténelmi esemény említésre került, ami jelzi, hogy az alkotó rengeteg kutató munkát végzett, mielőtt megírta a könyvet.
Kedves Angeli Marina, csak gratulálhatok a könyvhöz, remek stílusú, érett munka, pörgős tele hasznos tudnivalókkal, amik egyáltalán nem lassítják a cselekményeket, olvastatják magukat és nincs egyetlen felesleg szó sem benne.
Ajánlom, minden fantasy rajongónak, aki szereti a történelmi korokon átívelő, izgalmas történeteket." (Forrás: moly.hu/lovas-lajosne-maraz-margit)

Fülszöveg:

Konstantin és Iris - a vámpír és az angyal - izgalmakban bővelkedő, romantikus története évszázadokon ível át, és életszerű betekintést nyújt történelmi korokba, kastélyok hálószobáiba. Miközben szárnyal a szerelem, elénk tárul a démoni világ rejtélyes mítosza, felsorakoztatva annak szereplőit - a vámpír törzsektől a szellemek világáig. A vámpírok társadalmának felépítményéhez az írónő a Római Birodalom államformáját vette alapul, a törzsek vámpírjai pedig kétségtelenül emberi karaktereket formálnak. Iris természetfeletti tulajdonságával képes befolyásolni a történéseket. Az izgalmas és fordulatos cselekmény szenvedélyes gondolatokat ébreszt az olvasóban.

Íris. 1.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még