Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Zárt körben (Sandhamni gyilkosságok 2.)

Szerző: Viveca Sten
Zárt körben (Sandhamni gyilkosságok 2.)
Zárt körben (Sandhamni gyilkosságok 2.) - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 23cm
Kiadó: Egmont Hungary
ISBN:9789633431986
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 340
Borító: puhatáblás
2,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 62%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,999 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Egy napsütéses júliusi napon eldördül a Gotland-sziget körüli vitorlásverseny kezdetét jelző rajtlövés. Egy hatalmas vitorlás tornyosul legelöl, ám a kormány mögött álló férfi váratlanul összeesik. A hajó kapitányát agyonlőtték a nyílt tengeren. Az áldozat Oscar Juliander, a sikeres vitorlázó, a Svéd Királyi Vitorlásklub elnökhelyettese, aki civilben jól ismert és népszerű ügyvéd - de a látszat gyakran csal.
Thomas Andreasson nyomozó és kollégái megpróbálják feltérképezni Juliander életét, így pillanatok alatt a felsőosztály titkoktól és hazugságoktól terhes, fojtogató légkörében találják magukat. Thomas segítségére van jó barátja, Nora Linde, aki jogi ismereteinek köszönhetően a rejtett összefüggéseket is észreveszi, és közben teljes erőbedobással igyekszik megmenteni már-már zátonyra futott házasságát. Nemsokára azonban újabb halottja lesz a vitorlásklubnak... Viveca Sten évekig jogászként dolgozott különböző cégeknél, több jogi szakkönyvet is írt. Stockholmban él férjével és három gyermekével. A nyarakat gyerekkora óta Sandhamnon tölti, ahol a regényei is játszódnak.

be
5 ( 5 / 5 )
Senki se keseredjen el az alcímtől! A „Sandhamni gyilkosságok” második kötete önálló, és önállóan is teljes mértékben élvezhető bűnügyi történet, amit az elsőhöz a környezet és a nyomozó (Thomas Andreasson) és jogász munkatársa (Nora Linde) személye kapcsolnak. Skandináv krimi, mely a Stockholm közelében (attól 50 km-re) levő tengerparton, kikötőben játszódik – bár más, mint a műfaj „fő vonulata”. Valamivel békésebb (ha ez gyilkossági ügyekben egyáltalán létező fogalom), de messze nem unalmas; szélesebb körben mozog, az áldozatok társadalmi helyzete és ebből adódó tevékenységük a könyvben (és a nyomozásban) egyaránt fontos szerepet kapnak. Ráadásul nemcsak az áldozatoknak, hanem az utánuk nyomozóknak is van magánélete, ami nem is problémamentes. (Akinek tetszik a könyv, az megkeresheti valahol az első részt – Csendes vizeken – is…)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még