A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Zoknimanó és a sulicsoda

Zoknimanó és a sulicsoda
Zoknimanó és a sulicsoda - adatlap
Méretek: SZ: 23cm M: 23cm
Kiadó: Egmont Hungary
ISBN:9789636299200
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 24
Borító: keménytáblás
1,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 56%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,799 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Miklya Zsolt költő és felesége, Miklya Luzsányi Mónika írónő sokadik közös munkája, a Zoknimanó és a sulicsoda című könyv is, a már tőlük megszokott szépirodalmi igénnyel megírt történet. A történet főhőse, Mikula, a Zoknimanó már szerepelt egy korábbi könyvükben, a Zoknimanó karácsonyában. A szereplés olyan jól sikerült, hogy a Zoknimanó karácsonya az egyik Gyermekirodalmi Fesztiválon a száz legjobb gyermekkönyv közé került, rögtön a hatodik helyre.

A szerzőpáros szívesen dolgozik együtt Szalma Edit illusztrátorral, akit 2011-ben az év illusztrátorának választottak. Ebben a könyvben Szalma Edit gyönyörű színes festményei minden oldalt kitöltenek, a nagy betűmérettel szedett szöveg időnként el is hagyja a megszokott vízszintes sorokat és kanyarogva követi a képeket. 

A történet elsősorban az iskolakezdő leendő elsősöknek szól. Zoknimanó barátja, Soma már nagyon szeretne iskolába járni. Szerencsére nem kell szeptember elsejéig várni, mert Iskolanyitogató néven egy közös ismerkedésre mehet az iskolába, ahol leendő osztálytársaival és tanító nénijével játszanak, beszélgetnek.

Harmat Viola tanító néni ötletes játékokat hozott délelőttre, így olyan gyorsan elszaladt az idő, mint reggel, amikor Zoknimanó felpörgette az időt, hogy hamarabb indulhassanak az iskolába…

Végül szeptember elseje is elérkezik, és kiderül, hogy Zoknimanó sem tud olvasni, de nagyon szeretne megtanulni. Soma megbeszéli vele, hogy semmi turpisságot nem csinál az iskolában, és akkor szívesen magával viszi. Én meg szívesen tovább olvastam volna a történetet, és nézegettem volna tovább ezt a vidám, bájos könyvet. Jó szívvel ajánlom 5-7 éves korú gyerekeknek.

Fülszöveg: Az iskola egy csodadolog! Főleg, ha az embert Harmat Viola tanító néni tanítja. Ezért várja már Soma is az iskolát. És várja már Mikula, a zoknimanó is, mert nagyon szeretne megtanulni olvasni.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Tetűmese
Könyvudvar ár: 290 Ft
1 vélemény
Ne hidd, hogy mese!
Könyvudvar ár: 490 Ft
1 vélemény
Elefántok a házban
Könyvudvar ár: 890 Ft
A torony
Könyvudvar ár: 390 Ft