Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A Hold legsötétebb oldala *

Szerző: Sally Gardner
A Hold legsötétebb oldala *
A Hold legsötétebb oldala * - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Kolibri
ISBN:9786155234576
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 288
Borító: puhatáblás
500 Ft-os megtakarítás!:) Most 16%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Hold legsötétebb oldala bár 288 oldalas könyv, mégis 100 fejezetből áll!. Ezeknek többsége 1-2 oldalas, a 7 oldalas fejezet már hosszúnak számít. Az első például csak az alábbi néhány sort tartalmazza:

"Azon töprengek, mi lett volna, ha.

Ha a focilabda nem repül át a falon.

Ha Hector nem megy el megkeresni.

Ha a sötét titkot nem tartja magában.

Ha…

Gondolom, akkor másik történetet mesélnék. Tudjátok, annyi mi-lett-volna-ha van, ahány csillag az égen."

A rövid fejezetek még gyorsabb haladásra serkentik az olvasót, pedig már az izgalmas történet miatt is nehéz letenni a könyvet. A fekete-fehér illusztrációkat Julian Crouch készítette. Ha ügyesen forgatjuk a lapokat, a rajzok egy része megmozdul... Pörgetés közben a könyv sarkain mozgóképként jelenik meg egy kevéssé népszerű állat, ami hol előbújik, hol visszamegy vackára... 

Fülszöveg

„Káprázatos, borzongató, lélegzetelállító. Tökéletes." - Meg Rossoff. Sally Gardner megdöbbentő regénye egy kegyetlen világban játszódik. Standish Treadwell - akinek különböző színűek a szemei, és diszlexiája miatt nem tud írni-olvasni sem - egyetlen barátjával, Hectorral átmászik a várost körülvevő fal túloldalára, és rájönnek, mit rejteget előlük az Anyaföld.
Attól a pillanattól kezdve, hogy a két kamasz rájön egy óriási titokra, ami kapcsolatban van a Holdra szállással, az életük veszélybe kerül. Száz nagyon rövid fejezet, tökéletesen egyedi elbeszélésmódban, mely szinte végighajszolja az olvasót a történeten, mert egyszerre izgalmas és sötét humorú, szokatlan és borzongató, gyöngéd és elragadó. A Hold legsötétebb oldala eredeti és megindító történet, melyben a barátság és a bizalom az igazi fegyver.
Sally Gardner Londonban nőtt fel, ma is ott él. Gyerekként maga is megküzdött a diszlexiával, egészen 14 éves koráig nem tanult meg sem írni, sem olvasni. Ikrei születése után kezdett regényeket publikálni, melyek a mágikus és történelmi realizmus egyedi keverékei, stílusuk és témájuk kihívás az olvasóknak, akiket beszippant az általa teremtett világ. Sally szenvedélyesen hiszi, hogy a fiatal olvasókat inspirálni és szórakoztatni kell a könyvekkel, mint ahogy azt A Hold legsötétebb oldala is bizonyítja, melyet számos díjjal tüntettek ki. A kötet a Magasfeszültség-sorozat tagja, ami azt jelenti, hogy gyermekek számára sokkoló tartalma is lehet - inkább 14 éves kor fölött ajánljuk!.

be
4 ( 4 / 5 )
Tenyleg gyorsan olvashato, erdekes hangulatu konyv volt, de igazabol masra szamitottam.
be
4 ( 4 / 5 )
Kissé hátborzongató a hangulata, de nem elvetemült módon, amihez a könyvet végigkísérő rajzok is passzolnak. Ezt a kissé sötét hangulatot ellensúlyozza a főszereplő srác furcsa humora. A könnyű nyelvezete és a megfogalmazás miatt, gyorsan lehet haladni vele.
be
5 ( 5 / 5 )
Nagyon izgalmas volt a történet, a rajzok is tök jók, én végig olvastam egy éjszaka alatt.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Csontszüret
Könyvudvar ár: 990 Ft 490 Ft
6 vélemény
Szárnyak és paták
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
3 vélemény
Magyarország = anyád
Könyvudvar ár: 390 Ft 100 Ft