Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A macskát visszafelé simogatják (felújított kiadás)

Szerző: G. Szabó Judit
A macskát visszafelé simogatják (felújított kiadás)
A macskát visszafelé simogatják (felújított kiadás) - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 19cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789636033705
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 232
Borító: puhatáblás
709 Ft-os megtakarítás!:) Most 23%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,999 Ft
Könyvudvar ár: 2,290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ha tetszett  a könyv, akkor jó tudni, hogy A macskát visszafelé simogatják c. mű egy háromrészesre tervezett sorozat első kötete. A második rész címe a Most boldog vagy?, a harmadik rész végül nem készült el, helyette új szereplőkkel érkeztek hasonló stílusú történetek G. Szabó Judittól: Andrea főszereplésével a Hárman a szekrény tetején, majd Anikó érkezett (Megérjük a pénzünket, Mari ne bomolj!)

Fülszöveg:

1971-ben vehették először kézbe ezt a könyvet az olvasók. Akkori és mai kamaszok is egymás kezéből kapkodják ki, és a pad alatt olvassák. Semmit nem változott. Fésületlen szereplői fésületlen mondatokban beszélnek, görbén néznek a felnőttekre és egymásra, élesen látnak, és élesen fogalmaznak. Kínos helyzetekbe keverednek, játsszák a felnőttet, zavarukban vörösödnek, nyerítve röhögnek. Az olvasó pedig magára ismer, és választhat: vörösödik vagy nyerít.

Judit életében először lovagol - és hát persze, hogy ledobja őt a Juci nevű ló. Judit esetében ugyanis mindig minden balul sül el: kisgyerekként elhagyja őket az anyukája, mindenki az ikertestvéréért rajong, egyértelműen ő a legcsúnyább az osztályban, és a szerelemben sincs szerencséje.

Soha. Most pedig, hála a törött csigolyájának és a Juci nevű lónak, az ágyban fekve nem tud mást tenni, mint hogy végiggondolja életének minden nyomorúságát…
G. Szabó Judit könyve szemtelen, zavarba ejtő őszinteséggel vezeti be az olvasót egy kamasz lány gyötrelmes életébe és gondolataiba, hogy végül vele együtt ráébredhessünk: senkinek sem könnyű, de azért vannak dolgok, amikért igenis megéri szenvedni.
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: