Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A mindennapit ma

Szerző: Lanczkor Gábor
A mindennapit ma
A mindennapit ma - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 19cm
Kiadó: Kalligram
ISBN:9788081013003
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 106
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Lanczkor Gábor most prózaíróként mutatkozik be. Különös atmoszférájú, remekül megírt kisregénye Itáliában játszódik: az árvaság és a kiskamaszok megrendítő története elevenedik meg a műben. 

"Voltak többen is a kölykök között, akik valamely magasrangú egyházi vagy világi méltóság baldachinos ágyából kerültek Fülöp oltalma alá. Ezek leginkább a szegényebb, vagy a külső városnegyedekből való proletárfiúk voltak, akiket könnyen el tudtak csábítani néhány alkalomra, vagy akár huzamosabb időszakokra azok, akiknek volt erre pénzük. A függő helyzet általában addig tartott, míg csak meg nem unták és le nem cserélték őket másokra.
Ritkább volt az, hogy ők maguk jöttek el ide a házba az otthoni nyomorra rálicitáló aranyfüstös csábítás elől, a pénz ellenében sem viselve el tovább a testi kényszert. Sem azt, ami otthon visszavárta volna őket. Ez is előfordult már, sőt olyan is, hogy ismerte egymást kettő az egyik nagy palota hálószobájából. Így szedte össze Fülöp a régebb óta nála lévő Giuseppe révén az utcáról a Giancarlo nevű kölyköt. Ez a fiú volt az, aki egy fél éve tűnt el. Akiről azóta sem derült ki, hogy hova lett.
Noha Cassio láthatóan más volt, mint emezek itt, az atya mégis esküdni mert volna, hogy ez a csinos, egészen előkelő módon csúnyácska fiú sem olyan romlatlan, amilyennek megszeppentségében tűnik itt."

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A másik város
Könyvudvar ár: 390 Ft
Mindig régen van
Könyvudvar ár: 590 Ft 100 Ft
Tíz igaz történet
Könyvudvar ár: 390 Ft
Saját perzsa
Könyvudvar ár: 390 Ft 100 Ft