Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Football (angol nyelvű)

Szerző: Lázár Ervin
Football (angol nyelvű)
Football (angol nyelvű) - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 21cm
Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 40
Borító: keménytáblás
Idegen nyelv: angol
800 Ft-os megtakarítás!:) Most 34%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,290 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Angol nyelvű mesekönyv

“Daddy, does God play football?” At first, the preoccupied grown-up doesn’t take his little boy’s question seriously, but as he gradually enters the game, he toys with the idea: how would it be if God really did play football, and joined the Hungarian national side? At the end of the story the writer asks Him whether, once amongst us, He could go beyond helping the hapless team, and “stand just behind us and place your hand on our shoulders.”
Together with a brand-new, re-illustrated series of Ervin Lázár’s classic collections of stories and children’s fiction, Móra Publishing House is launching a series of picture books, of which Football, with the delightful collages of Csilla Kőszeghy, is the first volume.

Lázár Ervin kedves meséje egy apa és fia beszélgetését mutatja be. A kisfiú meglepő kérdésén az apa elgondolkodik és elképzel egy elegánsan öltözött diplomatatáskás alakot, aki beáll a térre a gyerekek közé focizni. “Tulajdonképpen miért lenne idegen Istentől a játék? Hogy is írta József Attila? Ha a téren játszanak a gyerekek, Isten közöttük őgyeleg. Miért ne? Nagy elhatározással fölállok. Rányitok a fiamra. - Gondolkoztam a dolgon - mondom eltökélten -, Isten igenis szokott focizni.”

A keménytáblás mesekönyv minden lapját Kőszeghy Csilla teljes oldalas színes illusztrációi díszítik.

 „Apu, Isten szokott focizni?" – A gondterhelt felnőtt először nem veszi komolyan kisfia kérdését, de ahogy lassan belemegy a játékba, eljátszik a gondolattal: mi lenne, ha Isten tényleg futballozna, és beállna a magyar válogatottba? A történet végén az író arra kéri, hogy ha már köztünk jár, ne csak a csetlő-botló csapaton segítsen: „Állj egy kicsit a hátunk mögé, tedd a vállunkra a kezed." A Móra Kiadó Lázár Ervin újraillusztrált, klasszikus mesegyűjteményei és meseregényei mellett egy képeskönyvsorozatot is útjára indít, amelynek a Foci az első darabja – Kőszeghy Csilla kollázsaival.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: