Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Furcimurci - Pixi Mesél 5.

Furcimurci - Pixi Mesél 5.
Furcimurci - Pixi Mesél 5. - adatlap
Méretek: SZ: 10cm M: 10cm
Kiadó: Nicam Media
ISBN:9789638925992
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 24
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Pixi mesél sorozat pici köteteinek minden oldalát színes képek díszítik. A képek és a mesék aranyosak, a könyvecskék méretüknél fogva könnyen zsebrevághatók, utazás során sem jelentenek nagy súlyt. Minden borító hátoldalán egy kis rövid feladat, vagy ötlet olvasható Pixitől. És hogy ki is Pixi? 

Pixi egy barátságos és segítőkész kis manó, aki egy nagy erdőben él. Sokat játszik és mókázik legközelebbi barátaival, Erikkel a sünivel, Barnival a medvével, és természetesen Tappancs nyuszival. Rengeteg várt és váratlan kalandba keveredik, számos erdei állattal ismerkedik meg, és minden történetét - ebbe a kis füzetbe rejtve - elmeséli neked. S amikor épp nem történik vele semmi különös, akkor leginkább mesét olvas a barátainak. Ezeket a meséket gondosan összegyűjtötte, füzetekbe rendezte, hogy megismertesse veled és más gyerekekkel.

Fülszöveg: Grimm testvérek meséjében egy apró termetű manó siet a segítségére a molnár lányának, akinek szalmából kellene aranyfonalat fonnia. A segítségnek persze ára van, hacsak a lány ki nem találja a nevét... (A Furcimurci mellett Koppciherci, Pancimanci, Póklábmanó, Rumpelstilz, Tűzmanócska néven is ismert a kis törpe.)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: