Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kalandos biciklitúra - Pixi mesél 39.

Kalandos biciklitúra - Pixi mesél 39.
Kalandos biciklitúra - Pixi mesél 39. - adatlap
Méretek: SZ: 10cm M: 10cm
Kiadó: Nicam Media
ISBN:9786155294389
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 24
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Pixi mesél sorozat pici köteteinek minden oldalát színes képek díszítik. A képek és a mesék aranyosak, a könyvecskék méretüknél fogva könnyen zsebrevághatók, utazás során sem jelentenek nagy súlyt. Minden borító hátoldalán egy kis rövid feladat, vagy ötlet olvasható Pixitől. És hogy ki is Pixi? 

Pixi egy barátságos és segítőkész kis manó, aki egy nagy erdőben él. Sokat játszik és mókázik legközelebbi barátaival, Erikkel a sünivel, Barnival a medvével, és természetesen Tappancs nyuszival. Rengeteg várt és váratlan kalandba keveredik, számos erdei állattal ismerkedik meg, és minden történetét - ebbe a kis füzetbe rejtve - elmeséli neked. S amikor épp nem történik vele semmi különös, akkor leginkább mesét olvas a barátainak. Ezeket a meséket gondosan összegyűjtötte, füzetekbe rendezte, hogy megismertesse veled és más gyerekekkel.

Fülszöveg: Izgalmas kaland veszi kezdetét, amikor tavasszal Rozi és anyukája biciklitúrára indul, hogy két keréken közlekedve nézzék meg Hollandia szélmalmait, a gyönyörű tulipánokat, kikötőket. Mindent, vagyis majdnem mindent elcsomagolnak a hosszú útra. Egy váratlan defekt során derül ki, hogy mi az amit otthon hagytak. Vajon tovább tudnak tekerni?

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: