Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Pixi, a kis hős - Pixi mesél 6.

Pixi, a kis hős - Pixi mesél 6.
Pixi, a kis hős - Pixi mesél 6. - adatlap
Méretek: SZ: 10cm M: 10cm
Kiadó: Nicam Media
ISBN:9789638942906
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 22
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Pixi mesél sorozat pici köteteinek minden oldalát színes képek díszítik. A képek és a mesék aranyosak, a könyvecskék méretüknél fogva könnyen zsebrevághatók, utazás során sem jelentenek nagy súlyt. Minden borító hátoldalán egy kis rövid feladat, vagy ötlet olvasható Pixitől. És hogy ki is Pixi? 

Pixi egy barátságos és segítőkész kis manó, aki egy nagy erdőben él. Sokat játszik és mókázik legközelebbi barátaival, Erikkel a sünivel, Barnival a medvével, és természetesen Tappancs nyuszival. Rengeteg várt és váratlan kalandba keveredik, számos erdei állattal ismerkedik meg, és minden történetét - ebbe a kis füzetbe rejtve - elmeséli neked. S amikor épp nem történik vele semmi különös, akkor leginkább mesét olvas a barátainak. Ezeket a meséket gondosan összegyűjtötte, füzetekbe rendezte, hogy megismertesse veled és más gyerekekkel.

Fülszöveg: Ebben a füzetben, Pixi az erdei manó most saját, hősies történetét meséli el a kisgyerekeknek. Megismerhetitek legjobb barátait, Tappancs nyuszit és Barnit a medvét, akik más mesékben is Pixivel tartanak. Most, egy telhetetlen farkast üldöznek és mentenek meg. Mindezt hogyan? A mese végére kiderül.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: