Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Napsütötte ösvényeken

Szerző: Schmidt Egon
Napsütötte ösvényeken
Napsütötte ösvényeken - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 20cm
Kiadó: Anno
ISBN:9633754070
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 158
Borító: puhatáblás
210 Ft-os megtakarítás!:) Most 41%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 500 Ft
Könyvudvar ár: 290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban vagy nagy tételben is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt és itt. Ha valamelyek link nem működik, a könyv azon a módon már nem rendelhető.

A szerző több műve jelent már meg a madarakról. Ez a kötet nemcsak a madarakról, hanem bogarakról, virágokról is szól, mindarról, amit a szerző és családja túráikon láttak, s nemcsak Magyarországon, hanem Nyugat-Európában is.

„…Járom az ösvényt. Figyelek, nézelődöm, csodálkozom és gyűjtöm a többnyire hétköznapi, de számomra mégis oly kedves élményeket. Minden tavasszal újra örülök, amikor az első fülemülét meghallom, elbűvölve állok a pipacsoktól pirosló vagy a margarétáktól fehérbe öltözött rét előtt, és gyermekkorom óta nem tudom eldönteni, hogy ha választanom kellene, a nappali pávaszemet vagy az Atalanta-lepkét tenném az első helyre…" Schmidt Egon

"Természetjáró túráit osztja meg velünk a szerző úgy, hogy nyugodtan érezhetjük, mi is vele voltunk. Az írások, mint addig apró, szinte láthatatlan (legtöbbünknek tényleg), de a háttérből egyszerre csak kiemelkedő, megelevenedő színes festmények, tele állatokkal, növényekkel és persze főleg madarakkal, rengeteg féle és forma madárral. A természet apró rezdüléseivel, hangulatokkal és fontos jelekkel, tapasztalatokkal és meglepetésekkel, az állati viselkedés mögöttes, értő magyarázataival, de mindenekelőtt mély érdeklődéssel, elfogadással, megértéssel és hatalmas szeretettel minden élő iránt. Csodálatos olvasmány." (forrás: moly.hu Szabóné Erdős Gyöngyi)

 

"Imádom, ahogy a szerző kirándulás közben hosszasan követi egy-egy állat, nyúl vagy fácán nyomát és néha utol is éri! :) Erről más könyvében is ír, jó lenne tudni utána csinálni. Arról nem is beszélve, amikor egy-egy emlős vagy madár hangját tudja utánozni és az állat reagál is rá. (Pl cincog a hermelinnek). Jó olvasni akkor is, ha épp nem tud kirándulni menni az ember és odaképzelheti magát az erdőbe, szeretem benne azt a rengeteg szeretet, ahogy a természetről beszél. Már bele is kezdtünk a következőbe…" (forrás: moly.hu Amrita)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még