Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A koppányi aga testamentuma (puhatáblás)

Szerző: Fekete István
A koppányi aga testamentuma (puhatáblás)
A koppányi aga testamentuma (puhatáblás) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634868323
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 200
Borító: puhatáblás
709 Ft-os megtakarítás!:) Most 26%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,699 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Fekete István Koppányi aga testamentuma című könyve is sok humorral, romantikával átszőtt történet. Gyönyörű tájleírásokat, varázslatosan megidézett Balaton és a magyar végvári vitézek kalandjait Fekete Istvántól megszokott stílusban és nyelvezettel olvashatjuk .

Fülszöveg:

Párviadallal kezdődik a történelmi regény: a koppányi vár török urát, Oglut megöli az apja halálát megbosszuló Babocsai László. A halálra sebzett török tiszt utolsó percben békejobbot nyújt ellenfelének, és arra kéri, hogy leányát, Zsuzsát, akit magyar felesége szült, vegye gondozásába. Így bontakozik ki a romantikus elemekkel átszőtt történet, amely hitelesen mutatja be a dunántúli végvári harcok hétköznapjait. Fekete István legelső regényét, amely a mai napig a szerző egyik legnépszerűbb műve, most a Móra Kiadó felújított formában adja közre.

be
5 ( 5 / 5 )
Végvári történet - izgalmakkal, humorral, kissé idealizált szereplőkkel, ahol a jók és a rosszak egyaránt nagyon azok. Természetesen a három részre szakadt ország keservei, a végvári vitézrk nehéz sorsa, a viadalok, küzdelmek, a szerelmi szál szépen fonódik össze egy színes szőttesbe, amit a szeretett magyar táj leírása is keretez. Az 1967-ben készült film nem követi pontosan a könyvet, mindkettő jó a maga nemében, de "literátus emberként" először olvasni javaslom. Kedves könyvemlékem, és talán most is le fogom venni a polcról (emelet - könyvtár - jobbra, középtájt - Fekete István).

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még