Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Tüskevár (keménytáblás)

Szerző: Fekete István
AKCIÓ Tüskevár (keménytáblás)
Tüskevár (keménytáblás) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631194470
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 304
Borító: keménytáblás
1,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 40%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,499 Ft
Könyvudvar ár: 1,790 Ft Akciós ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Móra Kiadó az egyik legnépszerűbb magyar író emlékének áldozva indította útjára, a Fekete István művei című sorozatot. A kemény kötésű könyvek címei közül nem maradhatott ki aTüskevár, az állattörténetek (Hú, Lutra, Vuk,...). 

Budai Tibor teljes oldalas, fekete-fehér rajzai díszitik a könyvet. 

Fülszöveg:

Az ifjúsági irodalom klasszikus regénye felejthetetlenül ábrázolja Tutajos és Bütyök, azaz Ladó Gyula Lajos és Pondoray Béla nyári vakációját a Kis-Balaton vízi világában.

Ez a nyár sok mindenre megtanítja a két városi fiút, akik az olvasóval együtt fedezik fel a természetes életmód emberformáló, de néha kegyetlen törvényeit.
El lehet mesélni egy nyarat, de egészen sehogy sem lehet elmondani - vallja a szerző az idő múlhat, a szépség és jóság, a szeretet és az igazság azonban nem múlik el az évszázadokkal, nem múlik el az emberekkel, hanem örökös, mint a testetlen valóság... amint a "Tüskevár" is örök olvasmány marad minden korosztály számára.

 

be
5 ( 5 / 5 )
Gyerekként nem értettem, hogy miért kell ezt nekem elolvasni, nem igazán kötött le, de mivel jó tanuló (na jó, kis stréber) voltam, ezért minden kötelezőn átrágtam magam. Tavaly már felnőtt fejjel önszántamból kezdtem újraolvasni és nagyon tetszett. Elgondolkodtató volt számomra, hogy az öreg Matula mennyire együtt él a természettel és mennyire érti minden törvényét és minden rezzenését. Ez olyan tudomány, amire nem tud egyetlen iskola sem megtanítani. Szeretem Fekete István stílusát és őszinte leszek, nem nagyon ismerem hátterét, életét, tanulmányait, de lenyűgözőnek tartom, hogy ennyire ismerte a természetet és hogy ilyen szeretetteljesen tud mesélni róla. El tudja érni, hogy az ember szinte szomjazzon arra, hogy kiszabadulhasson a városból és megtapasztalhassa milyen csodákat rejt a berek.
be
5 ( 5 / 5 )
Szeretem Fekete István minden könyvét! Egyszerre állatbarát és természetközeli.
be
5 ( 5 / 5 )
Nálunk (5.-ben) válastani lehetet, hogy nyáron mit olvassunk. Én ezt választottam és jó volot. Csak olvasónaplót nem szeretek írni :(
be
5 ( 5 / 5 )
Nemrég olvastam újra felnőttként, amikor a fiamnak olvastam fel esténként. Annyira tetszett neki is, hogy ez indította el, hogy a többi Fekete Istvánt is végiolvassuk! Az állatos történetek (Csí, Kele, Hú, Bogáncs, Lutra) nagyon bejött. Viszont a Téli berek, a Tüsvevár folytatása neki (12 éves) nem tetszett annyira. Talán majd később újra elővesszük...

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Bogáncs (keménytáblás)
Könyvudvar ár: 2,290 Ft
3 vélemény
Lutra (keménytáblás) *
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
3 vélemény
Kincskereső kisködmön
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
1 vélemény
Légy jó mindhalálig
Könyvudvar ár: 2,190 Ft
1 vélemény