Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Az olajkirály 1. (Karl May)

Szerző: Karl May
Az olajkirály 1. (Karl May)
Az olajkirály 1. (Karl May) - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 18cm
Kiadó: Duna International
ISBN:9786155129964
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 202
Borító: keménytáblás
800 Ft-os megtakarítás!:) Most 53%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,490 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Duna International kiadó a szerző eredeti szövegei alapján készült új fordításokat jelenteti meg, és nem a régebbi, az ifjúság számára átdolgozott, rövidített regényeket adta ki újra.

Egy minden hájjal megkent gazfickó fondorlatos úton igyekszik jó csomó pénzt kicsikarni a gazdag bankártól.
A csalárd olajüzletre azonban fény derül, és Old Shatterhand, Winnetou meg a többi híres vadász a csaló nyomába szegődik. A hegyekben megbúvó csodálatos tónál Hobble-Frank, Droll néni, továbbá a bohókásan „kenyerespajtásoknak" nevezett Sam Hawkins, Dick Stone és Will Parker segítségével diadalmaskodik az igazság.

be
5 ( 5 / 5 )
Nem tudtam ellenállni a kísértésnek - fiatalon sokszor olvastam, és a történet (akkor oly) izgalmas volta mellett (ami a mai thrillerek mellett "labdába sem rughat") a furcsa karakterek (Sam Hawkins, Dick Stone és Will Parker) és főleg "Droll néni" által garantált humor is újra kezembe adta a könyvet. Azt kell mondanom, hogy az idő nem rontott rajta - ma is érdemes elolvasni. Fiataloknak azért, mert ugyan idealizáltan, de a Vadnyugat (mint vad-nyugat) történetébe és törvényeibe nyújt betekintést, időseknek pedig a nosztalgia kedvéért.
be
5 ( 5 / 5 )
Annyira régen olvastam már, hogy amint megláttam, érdekelni kezdett. Bár a Karl May történetek irodalmi értéke talán nem túl nagy, de hogy szórakoztatók, az nem kérdés. Kissé furán érzem magam ha arra gondolok, hogy az én koromban westernt olvassak, de kíváncsi lettem, aminek ugye nehéz ellenállni. Annyira emlékszem mindössze, hogy mintha ez a regény kevésbé fogott volna meg anno, mint a többi, pedig a kedvenc főhőseim szerepelnek benne. Hogy mi lehetett ennek az oka, azt is szeretném kideríteni.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még