Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Erotikus kalandok és politika - 56 trilógiája egy csomagban

Szerző: Szalay Károly
AKCIÓ Erotikus kalandok és politika - 56 trilógiája egy csomagban
Erotikus kalandok és politika - 56 trilógiája egy csomagban - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 23cm
Kiadó: Mundus
Kiadás éve: változó
Borító: keménytáblás
4,910 Ft-os megtakarítás!:) Most 87%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 5,600 Ft
Könyvudvar ár: 1,170 Ft Akciós ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Szerelmes éveink
  2. Párhuzamos viszonyok
  3. Bikakolostor

A csomagban lévő három könyv rövid leírása:

Szerelmes éveink
A regény lapjain elemi erővel tárul elénk az ötvenes évek világa, amelyről aligha született eddig hitelesebb irodalmi ábrázolás. A gyilkos (sőt, öngyilkos) kor fojtogatásában vergődő emberek azonban hús-vér élőlények: mindennapjaik - különösen, hogy egyetemista fiatalok - "magánélettel" teltek. Szalay korszerű irodalmi eszközökkel megírt művében a vérbő erotika jelzésértékű: pszichikai énjük még a diktatúrák betonfalain át is utat tör magának a teljesebb (ha nem teljes) személyes önmegvalósítás irányában.

Párhuzamos viszonyok
„Milyen egy magyar bestseller? Milyen regényt vesznek és forgatnak szívesen a műveltebb magyar olvasók? Ezekre a kérdésekre szinte modellszerű érvénnyel ad választ az irodalomtörténészből regényíróvá lett Szalay Károly, új műve a Párhuzamos viszonyok. (...) (amellett hogy a politika és a szex ügyes adagolásával közönségsiker lett) fontos lépés a mai magyar próza haladásának útján, ahol a régi politikai tabukkal együtt számos eddigi társadalmi tilalomfa is ledől és szemétre kerül." 1989 BBC magyar adása, Gömöri György „A könyv az 1988. évi könyvhét egyik nagy sikere volt. (...) A sikerben minden valószínűség szerint része volt az - egyébként a történethez szervesen hozzátartozó, de részletekben túlságosan tobzódó - szexuális jeleneteknek, a magával ragadó cselekménynek, főként azonban az 1956-os felkelés eseményei mindmáig legmeggyőzőbb, leghitelesebb, legőszintébb ábrázolásának. Ezt a témát annyian és annyiféleképpen manipulálták, hogy akik megértük, végre ráismerünk." Kolozsvári Grandpierre Emil (Élet és Irodalom, 1988. október 4.)

Bikakolostor
A regénytrilógia e harmadik kötete a szabad természet szerelmének az eposza - mondhatnánk az író-főszereplő Csarody Kristóffal együtt... A kötetben a groteszk politikai epizódokat fölszabadult szerelmi jelenetek váltják. Egy tó közepén rejlő, elvarázsolt szépségű szigeten ugyanis fiatal férfiak, kutatók gondtalanul kísérleteznek, vitatkoznak és természetesen szeretkeznek. Mígnem megjelenik Halupka Árpád, korunk kísértete, aki mint a savas eső, elhervaszt mindent, ami szép és emberi: áldatlan működéséhez megtalálják a kutatók, az akadémikusok között azokat, akik hajlandók kiárusítani tudományuk igazságait... Egyszóval a fordulatos események szálaiba belegabalyodva az olvasó már nem igazán tudja eldönteni: pornónak álcázott szatírát vagy társadlami gúnyrajznak maszkírozott magyar ezeregyéjszakát vett a kezébe...

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: